Annons


Snart dags för det bästa jag vet!!


Bild 2016-11-29 kl. 11.00

God lunch för er och god middag för mig!!

Här satt jag idag på Wheelers som är mitt favvisfik precis vid skolan. Så overpriced dock. Köpte en kopp te för 5 dollar. Kostar en dollar på skolan men där har de ju ej the feeling. Är ni i Singapore någon gång är det iallafall jättevärt att ta en fika eller lunch där. Så här satt jag alltså idag och skrev inför tentan. Sen kom Hanna förbi och satt tillsammans med mig. Medan jag tryckte i mig en ceasarsallad så insåg vi att halva tiden här har gått för oss båda två. Sjukt ändå?? Känns så himla nyss vi åkte hit men nu har jag ju faktiskt bara två månader kvar av skola.

Annons

Det känns båda bra och dåligt. Att komma hem till alla mysiga och äta Svearikets älskade mat ska bli gudomligt. Men ändå trivs jag här så det känns inte som att jag behöver räkna ner dagarna än. Snart ska jag däremot börja räkna ner dagarna till julafton!! Måste även skriva en detaljerad önskelista. Imorgon ska jag för övrigt iväg och baka både lussebullar och pepparkaksdeg. Är så pepp på all deg jag ska äta mmmm!!

Nåväl.

Nu ska jag se Bachelor!! Kan ej undgå hur mycket jag njuter genom hela programmet. Så bra?? Bäst är ”tjejerna avslöjar allt” och jag kan gråta glädjetårar av tanken på finalavsnittet med Agneta Sjödin då ALLA är samlade och det är total kaos *ryser* :”’)

Adjö!!


Laddar