Annons


Hej från morgonsimmaren!!


Bild 2016-11-21 kl. 20.27 #5

Hej!!!

Började denna morgon med att stiga upp 08:00 och simma??????? Är i chock jag med. Men vi har ju faktiskt en ”egen” pool här som tillhör lägisen och jag har nästan haft ångest över alla de gånger jag senare kommer ångra att jag inte badat tillräckligt mycket i den. Så uppe med tuppen var en alltså och simmade!!

Annons

Nu klunkar jag i mig tredje koppen te. Jag provade att göra eget ingefärste här om dagen och efter det är jag nu hooked. Jag är ju en sån som ÄLSKAR den inlagda (heter det så??) ingefäran man får till sushin (inte här dock?? Varför har de ej det här? Är det något svenskt??? Mvh i sorg) och äter gärna allt i ett. Ingefärsteet påminner också lite om min farmors himmelska (!!!!) pepparkaksrecept så det är så mysigt att sippra på.

Ok så nog om mitt te.

Kanske ska dela med mig av mina veckoplaner så ni vet vart ni har mig i veckan :)))

Måndag: Åka till skolan och plugga på fredagens deltenta i digital communication, fika med en tjej från Sverige som också pluggar här i Singapore, köpa Summerburstbiljetter pga Justin Bieber entrar Sveariket!!!! Köpa flygbiljetter till Vietnam efter nyår och boka hotell på Bintan över jul.

Tisdag: Fortsätta med plugg för deltentan och se Historieätarna <33

Onsdag: Baka lussebullar och pepparkakor med ett gäng kompisar!!!! Tänker även dricka litervis med glögg pga livets dryck.

Torsdag: Lektion i internet marketing och sen hetsplugga till tentan.

Fredag: Tenta!!

Lördag & söndag: Vet ej kanske borde köpa julklappar?? Vad ger man en pojkvän i julklapp? Jag vet en jacka han vill ha som jag nog köper men sen då? Tänker mig iallafall minst två presenter pga det är ju kul att öppna paket. Så kom med tips!!


Laddar