Annons


Dissad på chatten


Hej här får ni en bild från förra året när jag hade fina naglar!!

Ok så vill krypa in i skaparens livmoder och stanna där för alltid pga energilös. Åkte till Somerset efter min lektion som var lagd denna helgmorgon vid åtta (live life to the fullest!!!!!) och åt jättegoda tacos på Barrio. Megagott och bra tips på lunchställe nära all shopping. Borde sätta ihop lite Singapore-guider eftersom ni varit några som frågat om det. Läste för övrigt igenom era kommentarer och en blir ju gråtig!! Vill vagga er i min famn!!

Annons

Hann med att kolla i en butik innan energin totalt försvann och jag HÄNGANDES åkte hem på Erik med tunnelbanan. Fanns inga platser förutom två på varje sida av gången som lämnas tomma för äldre och gravida som man då alltså som ej gammal och ej gravid får sitta på. Så där stod vi alla ihoptrycka i varandras svettodör och guppade med i tunnelbanans svängar?? Hade ett avgörande ögonblick då jag funderade på om min lunchmage kunde gå för en gravids.

Men nej.

En stod upp och plågades alla sju stoppen tills det var dags att gå av mvh offret.

JAJA.

Nu ska jag göra spagetti och köttfärsås och sen äta Maltesers i sängen framför Historieätarna. ÄLSKAR den serien men får lite ont i hjärtat efter Martina Haags bok. Den köpte jag på pocket när jag åkte hit med flyget från Sverige men sedan dess har jag läst nästan alla böcker på Bookbeat och mest lyssnat på dem som ljudböcker. Lyssnade precis klart på Jackie Ferms bok ”Rövardotter”. Tror jag lyssnade klart på alla tolv timmar på två dagar. Den och Alex Schulmans ”Glöm mig” är verkligen tips. Funderar nu på ”Kvinnan på tåget” men har läst att den är läskig. Klarar jag det eller kommer jag sitta med en glasskopa i högsta hugg framför chatten på msn som i femman när jag i panik trodde det var någon hemma i huset efter att jag sett en skräckfilm och jag ber en kille i klassen som bor nära att komma över för att se om det var en tjuv och jag får svaret ”ne :/”??

🙂 🙂 🙂 🙂


Laddar