Annons


GammeltantenHej från en som precis totaldäckade i matkoma och nu sussat i över en timme. Jag är mästare på matkoma. Somnar så otroligt gott när jag ätit lite för mycket av något. Bäst är efter julmaten mmmm RYSER!! 

Annons

Så här ligger jag nu i sängen och vaknar till. Klockan är ungefär sju på kvällen och nu ska jag alltså hitta något sätt att inte somna om för vid midnatt ska jag ringa min kära broder som fyller arton idag!!

Herregud.

Inser pga detta att JAG ÄR SÅ HIMLA GAMMAL?? 

Firade alltså min artonårsdag för över fem år sedan!!!

Nåväl.
Har annars varit i skolan och lyssnat klart på Therese Lindgrens bok och börjat på Jackie Ferms. Är helt såld på ljudböcker då det tar nästan trekvart för mig att pendla dit så då har jag något bra att sysselsätta mig med på vägen. 

Nej nu ska jag hämta glass jag fyndat för 3dollar litern!!
 


Laddar