Annons


Må mitt liv gödas av ostbågarHej hjärtisar!! ?

Jag ligger i sängen och är mer än redo för sussen. Har skapat ett något så grovt beroende till att kolla på serier och plöjer numera flera avsnitt om dagen. Så här ligger en snällt i sängen och väntar på att Erik ska plugga klart på sin tenta så jag kan avnjuta nästa avsnitt av serien vi ser på nu. 

Annons

Tröttheten kommer med hundrafemtio procent från dagens IKEA-trip. Köpte alltså enbart en kopp i själva affären men anledningen till att jag tog mig dit var inte affären i sig utan istället matshoppen med svensk mat!! Gick in i shoppen och blev liksom stressad av att andra som var på plats skulle hinna köpa upp allt innan jag tagit mig till kassan?? Hann dock få med mig allt jag ville ha med mig varav viktigast:

OSTBÅGARNA!!!!!

Sen jag flyttade till Singapore kanske jag varit på IKEA tio gånger eller så (blev ju en hel del i början pga lägisen) och VARJE gång samma BESVIKELSE. 

Inga ostbågar.

Men så idag låg de där och inväntade min famn. De och pepparkaksdegen, lussebullarna, laxen, Kalles kaviarn och maraboun. 

Börjar sakna svensk mat något så djävulskt har jag insett. Har till och med börjar skriva ner det jag vill äta när jag kommer hem och PLÅGAS när andra skriver om sina skogaholmslimpor med ost på. Högst upp på listan står leverpastej och saltgurka på en lingongrovamacka mmmmmm ryser av välbehag!! Vill också bada i röd Arla-mjölk och smeta in mig i hela Santa Marias tacosortiment. 

Nåväl.

Nu ska jag fortsätta klia sönder mina myggbett till framtida ärr (HUR låter man bli att klia?? Ge mig råd!!) och lyssna vidare på Therese Lindgrens nya bok. Har bara kommit trettio minuter in men har ni Bookbeat eller en annan app där man kan ladda ner böcker för att lyssna och läsa har jag precis lyssnat klart på ”Glöm mig” med Alex Schulman som var riktigt bra ?


Laddar