Annons


Middag på Jamie’s och fruktansvärd bio


IMG_1778

På Jamie’s Italian i Vivo City innan bion Deepwater horizon!

Herre min gud vad skönt att vara klar med alla tentor. De senaste veckorna har jag haft tre tentor, flera artiklar att skriva och mamma på besök.

Annons

En stressig kombo som gjorde det omöjligt att orka med bloggen. Men nu så! En av er gulliga läsare skrev att det var bättre att jag skrev här i bloggen när jag vill och känner för det som känns så himla rätt, så får det bli från och med nu. Blir ju helt kär i er så gosiga ni är??

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och har ätit mina vardagliga ägg med kaviar (ÄR jag den tråkigaste människan som till 99,99% alltid äter samma frukost varje dag? I Sverige går dock leverpastejmacka före äggen men det verkar ju inte finnas här i Singapore? Sörjer). En ny mellisfavvis har iallafall blivit frysta blåbär med massa kokosflingor till. Prova den kombon, verkligen så gott!

Eftersom det här har varit min första lediga helg på länge var planen att åka över till Bintan eller Batam (båda är öar mindre än en timme med båt från Singapore) men eftersom de, efter lite Googling, tillhör Indonesien fick vi snällt stanna kvar på fastland då Stina (som jag tänkt åka med) är här på turistvisum. Så istället tog vi oss till Vivo City vid HarbourFront för middag och bio. Vivo City är en gigantisk shopping mall som är en av mina favoriter (och Singapore snålar ju verkligen inte med sina malls) då man faktiskt har råd att shoppa där. Zara, TopShop, Forever21 och Mango är några av alla (vad det känns som) miljarder affärer. Vi kom dit runt fyra och strosade runt i jakt på Halloween-outfits innan vi satte oss på Jamie’s för vin och middag. Jag äter nästan alltid deras carbonara där som är dögod.

IMG_1784

Tar alltid carbonaran på Jamie’s!

IMG_1788

Stina!

IMG_1812

Bio på Golden Village i Vivo City!

Efter middagen tog vi oss mot bion. Här kan man köpa spagetti och köttfärsås i kassan för popcorn, lite annorlunda från hemma i Sverige va? Vi var dock ganska mätta och inte sådär jättesugna på att slabba med massa spagetti i våra biostolar så det blev ingen andra middag för oss. Så vi tog vår läsk och popcorn och gick in för att se Deepwater Horizon med Mark Wahlberg och Kate Hudson. Väldigt bra men egentligen hatälskar jag sådana filmer. Mådde så himla dåligt av hur hemsk och sorlig den var (baserad på oljekatastrofen i Mexikanska golfen) och har nu inget kvar av mina långa naglar då jag bet ner alla fem minuter in på filmen.

Nu ska jag hoppa in i duschen (håret blir smutsig här på en sekund av värmen) och sedan åka mot stan för att kolla vidare på outfit till Halloween. Vi hörde att det var pris för bästa utklädnad så game on!

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar