Annons


Hur ska jag göra med bloggen?


Nu har mamma kommit hit och jag har hunnit träffa henne på morgonen när hon kom från flygplatsen och igår när vi tog en drink på 1-Altitude (lova mig att gå dit om ni någonsin är i Singapore, fantastiskt fint och snyggt!) men mer än så har det inte blivit än då hon har mycket jobb.

Annons

Men i helgen är hon ledig och då ska hon bo här hos oss!

image2

När jag träffade mamma morgonen hon kom hit så passade jag på att äta hotellfrullen och det finns ju få saker som är bättre än hotellfrukost (så jag tog så mycket jag kunde bära upp till rummet). Och de var så gulliga att jag inte ens behövde betala. Så snälla!

image4

Det här hade jag på mig! Mina favvisbyxor från Zara och fina sandaler därifrån med. Dock fick jag så himla ont av dem för i vanliga fall brukar jag ha ett plåster på ena lilltån som alltid blir klämd, men jag glömde. Så det resulterade i en enorm blåsa (mums). Scrolla upp till första bilden igen och titta hur jag löste det haha! Såg inte klokt ut men no mercy på hur ont det gjorde att låda tån vara fast där emellan.

Idag har jag varit i skolan och signat nya kontrakt för nästa terminen. Jag kommer läsa digital communication och internet marketing. Anledningen till att jag kör två kurser istället för fyra, som är standard, är för att jag inte vill tappa mitt skrivande. Jag tycker det är så himla kul och har nästan mått lite dåligt av att hålla det på is. Så nu ska jag fortsätta. Har fem artiklar att göra tills en deadline om två veckor och min krönika så det plus tentaplugga och att mamma är här och besöker gör det ganska tydligt att det är fullt upp nu. Men det är bara roliga saker (okej inte tentorna de hade jag klarat mig utan!) så då känns det kul.

Nu i helgen kommer mamma flytta från sitt hotell hem till oss och det ska bli jättemysigt. Har städat varje VRÅ av lägisen nu också för att impa. Mår så när det är städat så I don’t mind. Har också köpt gått färskt bröd (tog ett med soltorkade tomater som jag kikat in på bageriet och det var supergott!). Köpte med lite blåbär och annat gott till frukost men resten tror jag att vi äter ute. Eller på söndag kanske det blir det obligatoriska sushin som jag och Erik alltid beställer hem. Kan aldrig tröttna!

Vill ni förresten se lite mer från 1-Altitiude (en vrålcool rooftop bar på 69 våningar, om jag inte minns fel, som har 360 graders utsikt över hela Singapore) så kika in på min Snapchat. Ni är snart tusen stycken nu och helt ärligt vet jag inte hur jag känner för att blogga längre. Eller jo, det kommer såklart alltid vara ett underbart sätt att uttrycka sig på och jag älskar att följa bloggar, men det ger mig mest bara press och ångest och blir då inte alls lika kul som det kanske ska vara. Mer känner jag för Instagram och Snapchat som inte tar upp samma tid och man får mer connection med andra på.

Lägg till mig på Snapchat via @juliaknave. Har öppen så skicka ett hej!!


Laddar