Annons


Rip kära mobil ?


Hej alla!!

Ingen update från Bali pga MIN MOBIL BLEV TAGEN </////////////3 God gör FYSISKT ONT i hjärtat att den är borta. Min bebis!!!! (obs är helt seriös). Ondast gör att jag hade fyra månaders bilder på den och de enda jag laddat över till iCloud var tydligen denna:

Annons

IMG_6206

……………………………………

Får väl låtsas vara positiv och tänka att det ”bara” var mobilen och att jag inte kom till skada osv. Obehagligast var ju faktiskt ändå inte att mobilen blev tagen utan kvinnosynen dessa människor vi stötte på under hemfärden hade. BLIR SÅ ÄCKLAD. Jag kände mig så himla utsatt och framförallt maktlös i situationen men som tur var så fick vi tillslut hjälp av en KLIPPA  till kvinna nämligen hon som vi hyrde hus av. Tjejer <33333

Förutom skitkvällen när mobilen försvann var resan härlig, men alldeles för kort. Jag måste tillbaka och få se det lite mer ordentligt! Men höjdpunkten var nog ändå beach klubben Potato Head som var så himla fint och härligt.

Nu väntar jag på sushin som är påväg hit och ligger och knappar på ”vår” telefon som jag nu kallar Eriks mobil.

Han uppskattar det ej :————–)

Fick även post idag från Jessica med tio (eller mer??) chokladkakor och en osthyvel :””’) Mitt liv i ett paket det.


Laddar