Annons


På flygplatsen


Tog denna bild i någon så grovt hög vinkel att jag inte kunde se att min tutte ville kika in :—) Men det dör ju ingen av. 

Förövigt är linnet från TopShop och jag köpte det i storlek 40 så den skulle sitta lite löst vilket är superfint. MEN! Har efter denna dag märkt att det ej går att ha nipple covers + lös tröja + leva i ett varmt land. De åker av som död hud och ligger och skvalpar längst ner av linneakanten atm :—)

Annons

Har nu alltså haft min SISTA lektion för denna termin!! Vann pris :”’) för en av mina uppgifter jag gjort tsm med några andra elever. Känner mig så duktig som klarat kurserna så pass bra att det egentigen inte spelar någon roll om jag failar tentorna. 

Nu mår jag bajs efter att ha TRYCKT i mig quesadillas på flygplatsen. Aah när ska jag lära mig att äta långsamt?? Lär troligtvis föda ut en gnukull inom kort med tanke på hur uppblåst min mage precis blev :—)


Laddar