Annons


Bali imorgon!!


Anus vad denna dag ej går till historien. 

Datorn hängde sig precis, jag har pre-mensvärk med ont i nacken och huvudvärk, är så himla trött och har en tenta klockan sju på kvällen (!!!) men hade lektion vid 09 så har varit här sedan dess :——-)

Annons

Förlåt för synden osv med att jag ej bloggat. Får ibland någon knäpp av att detta är ”onödigt” och får bara ångest av prestation och vill inte alls. Sen går det några dagar och jag ångrar mig. Mmmm ständigt velande är vad mitt liv är byggt på.

Aja dagbokis.

Idag är ju då alltså en icke bra dag, men imorgon!! Då ska jag till Bali!!!!!!!!!!!! Är såså pepp!! Åker själv denna g (Erik har helgtentor) och är bara där över helgen så känner redan nu att jag längtar efter nästa resa dit. 

Så jag åker imorgon, efter min sista (!!) lektion för den här terminen, direkt mot flygplatsen och vid åtta är jag förhoppningsvis i villan (!!!) mina vänner hyrt. Såg videos från huset och ville GRINA så fint det såg ut. Mmmm njuter i lelle huvudet av bara tanken :”)

Men det är IMORGON. Vet inte hur jag ska få fokus för min tenta nu över huvudtaget. Kan allt sådär-bra men orkar verkligen inte stressplugga. Så istället har jag tittat på Late Late Show, Jimmy Kimmel osv i över en timme :—–) Tänker hur kul det måste vara att jobba med en sådan produktion?? Dröm.

Hejdå från lelle mig <3


Laddar