Annons


5 bra saker


Så var denna dag slut den med. Jag har gjort så lite värdigt idag. Pluggat inför min tenta på torsdag hela dagen och ligger nu nyduscad i nybäddad säng och göttar mig. Såhär ointressant ska jag vara tills på fredag då jag åker till Bali!! Måste kolla upp vad vi ska hitta på där. Har ni tips? Ska dock bara vara där i tre dagar men tips mottages ÄNDÅ mvh rebellen :—)

Annons

Pga så okul vardag nu med massa plugg får ni här några av mina HÖJDPUNKTER senaste tiden:


1. När jag ringde Josefin på Facetime och Bo tog mobilen för att ”visa mig något” han lagat i sitt träkök <333333 Här då i FARTEN från Josefin och Martins rum till sitt egna :”’)


2. I fredags, när Emelie kom för att hälsa på från Australien med några vänner, gick vi till Ce La Vie som är en nattklubb högst upp på Marina Sands Hotel med så vacker utsikt. Nattklubben är alltså en skybar och trots att det var så himla löjligt dyrt var det fantastiskt fint! Stockholm kommer inte så långt med sina nattklubbar efter att ha sätt det här… OCH förövrigt fick jag till en så bra eyelinervinge på båda ögonen?? Händer det ens på riktigt?? Efter tre månader med 99% utan smink blev jag så nöjd!


3. Världens fulaste soffor <33 Här har ni mig i IKEAs fulaste men billigaste soffa. Det här rummet har alltså stått tomt i tre månader och först NU fixade vi något att inreda det med. Har aldrig sett något fulare men så mysigt att nu kunna använda rummet och inte bara hänga inne på våra rum.


4. Umgick med en ny vän från en av mina kurser som tog mig till ett ställe med bara Singapore-mat. Vi åt chicken rise som är deras main dish här. Allt kom in på små fat och var precis lagom starkt!


Laddar