Annons


Nu ägare av livets fulaste soffa


Gomörrn på er där hemma!! Här är klockan efter fem och jag ligger i vår nya soffa atm och pluggar inför ett prov nästa vecka. EN vecka av lektioner kvar, sen en vecka study week och två veckor med tentor (jag har tentor i tre kurser av fyra) sen är jag klar med denna termim!!  Mmmmm känns väldigt skönt och framförallt DUKTIGT. Att jag pluggat på engelska (och förstått!!) samt socialiserat mig och fått nya vänner :”’) Sen har jag 2,5 v lov och vill hinna med någon liten resa under den tiden. Har ni tips i Asien? Vietnam kanske??

Annons

Nåväl åter till sofforna.

Vi bor ju i en lägenhet med tre andra vänner. Alla har varsit sovrum och sen har vi två badrum, ett kök och så har vi vardagsrummet.

Vardagsrummet är stort och med en stor balkong längs sidan som vi ALDRIG är på?? Inte heller är vi i vardagsrummet pga hyrde omöblerat och ingen orkade fixa möbler dit – fören nu då!!

Jag och Erik åkte alltså till IKEA och köpte deras absolut fulaste soffor någonsin gjorda. Gör ont i inredningshjärtat MEN vi fick dem, en matta och två soffbord för runt två tusenlappar och eftersom vi inte ska bo här allt för länge funkar det ju. Nu när jag tänker på det är det en soffa jag tänker att man har på en förskola/fritids?? Pga spyvänlig med avtagningsbart överdrag :—-)

Nu ska jag offra två timmar åt plugg och sen ska jag beställa Indiskt <33


Laddar