Annons


Bali!!


Herregud ni får ju BARA snapbilder här. Fy skam!!

Nåväl.

Idag har jag pluggat, ätit och städat. What a day!! Nej. Men behövdes verkligen. Ligger nu nyduschad och klar för dagen med plugget och väntar på vår hämtmat (sushi!!). Har också gjort en lite roligare grej: bokat resa till Bali!!! Den blir dock superkort. Åker på en fredag och hem på en söndag. Men en vän med fler vänner har hyrt hus där i en vecka under sitt skolbreak och jag vill passa på. Tänker att när jag och Erik ska dit senare (han fick det av mig i fölsis!) så kan man stanna lite längre.

Annons

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se ett nytt avsnitt av Blacklist. Se den!! Så bra serie!! Igår såg vi nya Bridget Jones-filmen också för övrigt. Den var både rolig och cheesey-mysig. Se den med!! Dock blev det så himla TYDLIGT att min syn blivit sämre. Jag har alltid varit närsynt och skaffade glasögon i samband med att jag tog körkort men alltid sagt att jag bara behöver dem då. Men nu börjar jag inse att det alltid har varit lite lögn. För jag behöver dem mer eller mindre hela tiden. Ser inte bussars nummer fören de är några få meter bort, får ont i huvudet i miljöer med mycket intryck (Orchard här, som är väldigt ”New York”-igt med stora ad-skyltar, maffiga märkesbutiker med skyhöga lysande loggor osv) får mig att få en tryckande huvudvärk då allt blir suddigt och jag måste anstränga mig och igår på bion kunde jag inte se stolradsnumret trots att det var upplyst och i tydlig färg. Skulle ju kunna ha glasögonen hela tiden, för de är fina, men känner mig lite obekväm i dem. Så när jag kommer hem måste jag beställa linser!!

Nu är ni lite oviktig info rikare. Varsegod ??????


Laddar