Annons


Min Thailandsresa i bilder


Nu är vi hemma (för mig blir ”hemma” det stället jag bor på för tillfället jättesnabbt, så konstigt ändå att säga att vi ”åkt hem” när vi landat i Singapore…NÅJA) och vi har käkat ugnspannkaka och somnade på en sekund efter maten trots att klockan är mitt på dagen. Igår var vi ju ute med båt hela dagen och imorse ringde klockan innan 06 för skjuts till flygis.

Annons

Jag har nu alltså massa plugg att ta igen för mina sista arbeten innan final exams (tänker bAra på final jam här hela tiden?? ??? Camp Rock :’) <3) och att jag varit borta i fyra dagar och pluggat noll procent hjälper inte direkt. 

Meeen innan jag sätter mig för att hetsplugga ska ni få en update av vår resa som varit så härlig! 


Efter en långfrulle la vi oss vid poolen för att sola och bada. Jag hade smörjt in mig med 30 OCH låg i skuggan 90% av dagen men brände ändå min rygg ??? Vi beställde också upp mat till poolen  pga lata små själar.


Vårt hotell!


På kvällen drack vi rödvin och åt thai och bokade en båttur för morgondagen till Ranak Island, Khao Pang Ko och Lawa Island. En av öarna hade tydligen en av Bondfilmerna spelats in, men den hade vi inte ens sett. 


På en sån här båt åkte vi! Turen var jättehärlig men var 99 på att jag skulle spy i bilen dit pga de körde som galningar ? Det gjorde jag som tur inte!! Men hade kunnat ta en lite kortare tur med tanke på att vi båda var ganska bakis……….


Åt dessa på båten och undrar nu vad det är för frukt?? Genomskinligt ”kött” innuti med en kärna i mitten. Den som vet får plusspoäng pga jag vågade ej fråga :)))))


Såg apor!!!


Paddlade kajak i en ”bat cave”. Blev kolsvart och jag var hundra på att vi skulle bli uppätna av de cirka 500 fladdermöss som hängde ovanför oss :—)


Och allt var SÅ fint att jag tog slut på mitt mobilbatteri på de tre första timmarna för att jag filmade så mycket!


Väl hemma hElt slutkörda beställde vi upp pizza till rummet och somnade till en film.


Alla dagar hade vi tur med vädret förutom sista dagen, då vi åkte hem, då det ösregnade. Men det gjorde ju inte oss så mycket! Det tog två timmar på flyget och en halvtimme i taxin innan vi landade i sängen här i Singapore. 

Imorgon drar en hetsig skolvecka igång men SER LJUSET nu när lovet bara är en månad away!!


Laddar