Annons


Dag 2 i Thailand!


Började den här dagen precis som gårdagen med en dunderfrulle. Längtade efter den redan efter första besöket så idag gick jag upp precis lika tidigt som igår för att hinna ta mig igenom hela buffen! 

Annons

Igår efter att vi gått runt på stan hamnade vi på Wine Connection. Den kedjan finns i Singapore också och har supergod mat för en ganska billig peng. Själva stan här är ganska sunkig men ovanför Wine Collection hittade vi en mini golfbana som låg på taket av restaurangen och den var så sött dekorerad och därifrån kunde man se långt över hela staden. Tog dock noll bilder pga TOG EJ MED (!!!) mobilen ut. Skandal!!

Idag ska vi nog bara ligga vid poolen och stranden. Det är lite molnigare idag vilket känns skönt då jag aldrig orkar ligga dirket i solen särskilt länge. Imorgon däremot hoppas jag att vi kan hitta någon ö-trip. Står nog mellan Raya Island och Bond Beach där det tydligen ska finnas bra snorkling!


Ni var några som undra vart baddräkten kommer ifrån och den är från NA-KD. Köpte den av en kollega som inte ville ha den. Den är jättefin på och bekväm meeen har fått knyta åt ganska hårt i ryggen (det är snörning där) annars ploppar boobsen ut titt som tätt ????


Laddar