Annons


We maaade it!


Hej!! Blir ju lite bristfällig update när man har så mycket att göra på kort tid. Vi är alltså i Thailand nu vid Patong Beach (ganska känt för mycket fest men vi bor alltså lite på sidan av nära stranden).

Annons

Flyget tog bara två timmar och hade det inte varit för den brutalt långa mannen i sätet bakom mig (trodde först det var ett barn pga kändes som sparkar men var alltså hans KNÄN ??) hade resan varit smärtfri.

Väl på flygplatsen tog vi iaf en taxi och checkade sedan in på hotellet och somnade på en sek.

På morgonen insåg jag dock att jag BLIVIT min mamma. Förvandlad till en människa som vaknar i tid!! Uppe med tuppen är jag 08:00 och hetsar Erik något så otroligt om att vi ska till frukosten och att maten kunde ta slut (hemsk tanke!!!) om vi inte gick dit med det samma.

Och alltså frukosten?? Josefin skulle tuppat av. För 80kr var fick vi tillgång till frullen (vi hade glömt att boka, skandal!!) och salen var klädd i marmorskivor, vattenfall och vita stenar. Det fanns allt från en kock som lagade omelett och våfflor på beställning och nutella, coco pops (gråter!!) och bacon med american pancakes. Mmmm får gåshud av bara tanken!!

Så där satt vi nog i över en timma och åt och drack te. Riktigt SVED i Erik när jag sa ett hotfullt nej till att röra minsta lilla mat innan jag fick ta bild mvh angel gf ?

Efter frullisen gick vi till stranden som ligger fem minuter bort. En fin strand med ganska mycket turistgrejer (ni vet flyga ballong och elefantridning osv som man kanske borde testa) men ändå inte så mycket folk och så härligt vatten!

Sååå fint I’m crying!! Kram på er ??


Laddar