Annons


Efterrättsfrullis


Idag åker vi till Thailand!!

Sitter i skolan på ett av lektionsbreaken och försöker hetsa ihop några uppgifter så jag inte behöver plugga när vi drar iväg på vår weekend. Är SÅ pepp på hotellfrukost och att bada i havet!!

När jag var liten hade jag turen att få åka iväg ofta på familjeresor och ofta till varmare länder (ok 99% Rhodos ??) och ÄLSKADE det. Jag och JOSEFIN gjorde enbart dessa tre saker varje dag under veckorna vi var borta:

Annons
  1. Klagade något så djÄvulskt på mamma och hennes sambo för att de ville vara vid frukostbufféen 07.00 och inte en min senare.
  2. Badade och bråkade konstant om vem som skulle offra sig och leka sjölejonet (ok så vi hade en lek där en av oss skulle vara under vatten med enbart ett 20 cm rör (???) att andas ur så det kom in vatten hela tiden och den andra skulle sitta på och ”härja”……………… Jag var till 99% alltid sjölejonet ??).
  3. Gick upp på hotellrummet så fort det var ”acceptabelt” och drack iste, åt godis och läste böcker mmmm!!!

Nåväl!

Imorse gjorde jag också en total copy av Therese Lindgrens yoghurt-cheesecake (dock ej vegansk) och det blev så gott?? :’) Krossade alltså bara digistive, hällde på fet yoghurt och sen en massa bär. Älskade det pga smakade som att äta efterrätt till frullis.

Direkt efter skolan ska jag alltså hem, slänga ner lite packning och sen åkeeer vi!


Laddar