Annons


Tröttdag hej


Ok känner mig så LÅNGT ifrån mig på de här bilderna idag. Har en riktig tröttdag och det är helt grått ute så jag vill bara krypa under täcket och sussa. Meeeen en har ju tre gruppuppgifter som måste bli klara.

Annons

Gillar ju egentligen att göra allt själv så allt blir……..bra ?? (får man säga så?? Haha men ja BRA att jobba i grupp blir ju inte alltid bästa resultat då alla alltid fokar lite olika) sen är ju största anlednigen till att själv kan man planera tiden och plats alone och whenever. Det är så svårt att få ihop alla i grupperna på tider alla kan och har tid.

Nååååja nåja!! Ska nog gå! Imorgon åker vi ju till Thailand också!! Känns inte alls så, dagarna har gått så snabbt så har inte hunnit med PEPPEN riktigt. Men ikväll blir det att packa (men vi ska inte ens checka in nåt så blir väl tandborste och bikini typ??).

Förövrigt hittar mysigaste lilla butiken precis över gatan från där vi bor (ok den ligger GÖMD så är inte helt efter som gått rakt förbi varje dag……). Får visa den i ett senare inlägg! ??


Laddar