Annons


Sötaste lilla butiken!!


Här är butiken jag skrev om!! Så söt och man kan också beställa små surdegspizzor. Sen stod det tre små pojkar i kanske 10års-ålder som lär varit en av ägarens barn + barnets kompisar som fick leka kassa och tog betalt när vi skulle betala.

Annons

Pga mansvecka blev jag gråtig och tyckte det var helt rimligt att betala dubbelt pga SÅ söta?? Lättpåverkad ??

Så igår gick vi förbi här och köpte två limpor av ciabattabrödet och rostade några minuter för att sedan mosa avokado på ???

Är extremt uttråkat matmässigt här för övrigt (ALLT finns ju att äta om man kör på restauranger/hämtmat men blir ju så himla oekonomiskt efter ett tag). Men igår köpte jag ingredienser till en ungspannkaka (bara en mjölk kostar tre gånger så mycket som i sveariket här så blev en fancy dinner) som blev superlyckad!! Har ni mer tips på god och LÄTT mat?? Har noll inspo.


Laddar