Annons


Super cute


Har jag visat upp min supercute topp från TopShop? Den är i ”fancy” material så känner mig PROPER i denna. Mitt shoppingsug har btw eskalerat något så enormt?? Ser snaps från fashion week, vänner som träffar Doutzen Kroes (!!!) i ny kollektion och alla hauls hit och dit med kläder JAG INTE ÄGER!!! :'( Samtidigt försöker jag verkligen hålla lite i pengarna för att jag nu pluggar och måste spara cash.

Annons

Nu vill dock Erik och shoppa i helgen och jag vet inte säkert om jag har styrkan att motstå att följa med.

Idag har jag min tenta, hjälp!! Eller jag tror det kommer gå bra?? Tentan är i consumer behaviour (hur vi beter oss runt marknadsföring i princip) och jag tycker att det kommer ganska lätt för mig. Men till skillnad från kära lilla sveariket måste man vara exakt på en helt annan nivå än jag tycker jag behövt vara tidigare i skolan? Dock har jag ju bara gått gymnasiet………MEN här måste jag till exempel kunna definitioner av ord med precis de ord de beskriver. Byter jag ut ett ord i en definition jag beskriver mot en synonym jag är mer bekväm med (det blir ju en hel del svåra akademiska ord) så får jag alltså inga poäng på den uppgiften.

Men gud det där är väl inte så intressant för er, förlåt kära följeslagare!! Har en lektion nu, i marknadsföring, och sedan har jag en sju timmars håltimme :———–) innan tentan så jag har lite tid på mig att kolla igenom det sista.

I helgen blir det barbeque och poolparty!!! Och oavsett hur provet går ikväll (har det alltså KL SJU EN FREDAGS KVÄLL?????) ska jag beställa pizza och ta sovmorgon ?? :””’)

Här är min nya topp jag är kär i:


Laddar