Annons


Svenskt fika på Fika


Så mycket gott inne på Fika!

Vilken dröm det var att kliva in på Fika för mig som totalälskar svensk mat. Jag mötte upp Silje och Stina (en halvtimme försenad var jag däremot pga att jag glömt köpa internet till mobilen så virrade runt massa i onödan) vid Arab Street och på menyn stod så mycket gott att det i princip var omöjligt att välja.

Annons

Men tillslut blev det stuvade makaroner. MMM RYSER så gott! Kom på att man faktiskt kan göra det hemma också och till en ganska billig slant.

På Fika!

Efter maten beställde vi in kaffe och te.

Hur söt servis?

På väggen hängde även bilder från Sundsvall, där Stina kommer ifrån, och tydligen är det precis därifrån även ägarn kommer (en svensk kille som flyttat till Singapore). Jag lyckades även deala till mig en Marabou mjölkchoklad till nästa vecka då en av tjejernas brorsa kommer och hälsar på från Sverige.

Efter fikat var det bara att gå hem och fortsätta plugget. Alla kurser börjar sina sista veckor nu så det är total overload. Pray for me!! ?

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar