Annons


Singapore Sling på Raffles


En Singapore Sling på Raffles!

Hej på er!! ? Just nu är jag så trött så att det känns som att ögonen ska falla ihop när som helst. Det har varit världens oväder de senaste nätterna och vid ett tillfälle inatt blixtrade det till så mycket att det lät som att den slagit ner precis utanför fönstret.

Annons

Sedan luktade det även bränt utanför lägenhetsområdet så kanske har den slagit ner någonstans i närheten? Fick mig iallafall att sova noll procent (tänk er ett svenskt åskoväder gånger femhundra).

Nu i helgen ska jag luncha med en vän men annars är det bara plugg som gäller. Jag har ju gått mer än hälften av mina första kurser och det är igång ordentligt nu. Ska kompensera upp med riktigt mycket god mat från Foodpanda så det inte är lika synd om mig som stannar hemma hela helgen för plugg när nu Erik också drar till Malaysia för att hälsa på vänner (han ligger ju inte lika långt fram i sitt plugg ännu och har alltså inte fått lika mycket att göra än). Men jag får hålla ut ett tag till tills det är dags för mina resor. Nu verkar det som att min vän JESSICA kommer hit i vår och då ska vi runt på en massa öar och goa oss (ge tips på bra ställen nära Bali eller Langkawi thanks)!

Men nu till the thing, jag tänkte berätta om när vi drog till Raffles och drack Singapore Slings för några veckor sedan. Det är nog största turistgrejen här men drinken var verkligen inget speciellt (och inte något man beställer in en till av då den kostade 250 svenska kronor…) men kul ändå att ha gjort det! Första jag tänker på är att det är otroligt många M&M-påsar jag kunde ätit istället och så skär det lite i lelle hjärtis. Raffles var trots allt väldigt fint och vid borden fanns nötter som man skalade och sedan lämnade skalen på golvet så det var helt täckt av gamla skal.

Påsen med nötter som fanns på alla bord! Kul grej med att man kan slänga skalen på golvet (tydligen ska man slänga dem över axeln) men jag hade inte velat vara den som tvingas städa upp alla tusen skal om dagen…

Det tog emot lite att slänga skalen på golvet till en början men sen så! Jag drog dit med mina rumskompisar och Stina och Silje som jag lärt känna här borta.

Igår var vi också iväg på BBQ:n som tidigare bloggat om. Det var alltså vår mäklare som fixat det för alla studenter han hjälp med boende här och vi var över hundra personer som käkade, drack och doppade fötterna i poolen till runt tio då några drog till Ladies Night (något som är här en gång i veckan och då innebär halva priset på allt och gratis inträda för girls – hur bra grej?).

Annars går veckorna så himla snabbt här. Det är ju också snart september vilket betyder att vi åker till Thailand snart vilket jag längtar jättemycket till. Någon av er som har bra tips på öar nära Phuket som man kan besöka över dagen? Skulle vara kul med snorkling och fina stränder! En annan sak att se fram emot är också att jag har en vän från Stockholm, Emelie, som också pluggar utomlands och kommer hit med ett gäng tjejer i slutet av september. Så innan dess ska jag försöka få så mycket plugg klart som möjligt så jag kan hänga med dem as much as possible!

Och justja, en ska till! Vad vill ni se i bloggen? Något ni vill ha mer av? Mindre av? Eller bara ge mig lite tips på vad ni är nyfikna av? Har lite dåligt med idéer men ska försöka fota av lägenheten (den dagen vi bestämmer oss för att städa…). Kram!!

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar