Annons


En heldag på Wheelers


Så god limejuice jag fick slurpa i mig senast!

Nu när jag ändå är inne på att tipsa om massa gott måste jag berätta lite mer om Wheelers, som jag skrev om i frågestunden om jag inte minns fel. Det är en restaurang och cykelshop i ett och de har en så mysig inredning och  supergod mat.

Annons

Restaurangen ligger i något som liknar en lagerlokal eller garage men ser supersnygga inuti. Ett plus är ju också såklart att det ligger jättenära min skola (eller ok kanske inte ett så stort plus för plånboken…).

Jag tog Fish and Chips! Visst är det fint med de blåa tallrikarna?

Jag har iallafall bestämt att jag får gå dit varje gång jag har sena prov. För min skola gillar tydligen att lägga proven åtta på kvällen när jag börjar åtta på morgonen med en lektion, och då har hela dagen att bara vänta.

Så för någon vecka sedan tog jag med mig en ny vän från skolan för att käka och plugga där en heldag!

Och en cheesecake var inga problem att få ner heller.

Sen kunde jag såklart inte motstå deras utbud av smarriga efterrätter och köpte denna cheesecake som var så himla god.

Prov i Consumer Behavior och bara några timmar kvar till prov.

Och såklart blev det lite stressplugg också innan provet. Nästa fredag har vi prov i samma ämne igen så då tänker jag passa på att göra precis samma grej för att kompensera upp för stressen inför provet!

Så färgglatt och fint här överallt med fina blommor!

Att gå dit tar bara några minuter så det gick snabbt att ta sig till skolan igen. Provet gick bra och nu är det väl dags att börja plugga inför det nya provet så det går minst lika bra. Men först ska jag på en BBQ som vår mäklare dragit ihop för alla studenter han hjälp med bostad!

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar