Annons


Livets mest Instagram friendly café


image1

Sunday Folks i Holland Village!

Herregud vilket magiskt café vi var och käkade på i helgen. Det började med att en tjej i min klass la till mig på Instagram som är härifrån Singapore. Jag kunde ju såklart inte undgå att kika in hennes bilder och såg att Instagram-flödet var helt fullt av smarriga mat- och cafétips.

Annons

En bild jag fastnade för extra mycket var en med våfflor, glass och massa choklad. Sjävklart kunde jag inte motstå att kolla upp stället och vips så satt jag, Erika (en annan tjej jag lärt känna här i Singapore) och Erik med varsin supersmarrig våffla framför oss.

image2 image3

Stället var inrett i snygga stenplattor, kopparfärg och bäst av allt – bakelserna som man kunde köpa to go!

Inredningen var supersöt och allt såg så gott ut att jag ville ta allt och springa hem och gömma det under sängen. Stället heter SUNDAY FOLKS, och ligger i Holland Village som bara är två busstopp från oss. Tydligen är det fler än jag som tycker att det såg lockande ut på bilder för utanför var det kö och man fick skriva upp sig på en iPad innan det var dags att få ett bord.

image4

Det fanns bara två saker på menyn (men med massor av tillbehör såklart!) – våffla eller glasstrut. Vi valde våfflan!

Man fick välja mellan ett, två eller tre tillbehör och till no surprise tog jag tre pga fanns så mycket gott att välja bland. Jordgubbar, blåbär, nutellakräm, popcorn i karamellsås, marshmallows and so on. Verkligen så mycket gott! Efter en hel del tvek blev det blåbär, sea salt choklad och popcorn i karamellsås. Jordgubbar fick man med också och till detta fick det bli passionsfruksglass. Behöver jag ens säga att detta var megagott?

image5 image6

Så gott men knappt så man fick i sig allt!

Efter vår ”lilla” fika var alla rätt så trötta men vi tog en sväng i området eftersom jag och Erik inte varit där ännu (trots att vi bor så nära!). Erika hade varit där en gång däremot och visade oss en galleria där man köper skoluniformer (hon bor hos en familj med små barn som går i skolan här i Singapore som använder det). Jag tror vi såg tio nagelsalonger på samma golvplan då så det riktigt skavde i mig när jag ignorerade det faktum att jag så gärna vill göra naglarna men lovat mig själv att inte fixa dem här borta för att hålla ekonomin någorlunda.

Ni som varit i Singapore (eller i resten av Asien – jag planerar ju att resa lite också!). Ge mig tips! Fick så himla bra tips från en läsare tidigare och ni verkar ju vara amaz allihopa så några bra tips måste ni ju ligga och värpa på. Fik, restauranger, upplevelser, platser osv. Så give me plz!

Idag är det också min kära skapares fölsis! Hipp hipp hurra!! Älskar henne så och saknar massa här borta men som tur är uppfann gudarna FaceTime och jag har lyckats lurka fram att hon ska till min syster JOSEFIN, Martin och Bo ikväll så då ska jag passa på att ringa så jag kan götta mig i deras närvaro ?

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar