Annons


Så snygga skor


Nya skor som är både supersköna och i världens sötaste färg!

Vad tycker ni om mina nya skor? I love them! Köpte dem på PULL&BEAR för några dagar sedan för 55 dollar (så det blir väl runt 350 svenska kronor) och vill leva i dem.

Jag hade inte med mig världens skogarderob hit direkt, men ändå ett par ordentliga träningskor, ett par converse och två sandaler. Däremot så har jag på något sätt lyckas tappa bort mina converse (hur tappar man ens bort ett par skor? Inte så att jag gått hem utan dem någon gång) och får jag gissa så måste de väl glömts i gamla lägenheten innan vår flytt till där vi bor nu. Så eftersom jag inte känt att jag velat ha mina träningskor varje dag till vardags, så har jag i mer eller mindre en månad nu gått runt i sandaler vilket tärt lite i fötter och knät, som är skadat sedan tidigare.

Så jag tog mig till Orchard. En stor gata/område med hur många butiker, restauranger och caféer som helst för att leta reda på ett par snygga – men också lite skönare skor. Och så hittade jag dessa söta puderrosa skor. Visst är de snygga?


Jag i både nya skor och klänning bredvid vår tennisplan (I know – hur lyxigt att ha egen pool, gym, mataffär, tennisbana och nagelsalong i sitt lägeisområde? Hello Sverige plz catch up!).

Och självklart kunde jag inte slita mig från resten av butikerna och shoppade en hel del till. Ni som följer mig på Snapchat (ni som inte gör – följ mig på @juliaknave) fick ju faktiskt följa med på min lilla shoppingrunda som slutade i hungerpanik och bussen hem till mina kära makaroner ?

Klänningen på bilden fick alltså följa med hem den med. Från FOREVER21 som jag avgudar att de har här. Mycket fint och ok priser. De har ju TOPSHOP här också, som jag blev så ledsen när de tog bort hemma i Sveariket, men där är det ju också ganska saftiga priser så man får hålla igen lite.

Hoppas alla ni har haft en bra dag!! Jag har kommit på den fantastiska idéen att lägga in mackor med ost på i vår ugn och pga detta nu kunna leva på enbart varma mackor. Får sån mysfaktor av just varma mackor. Jag, JOSEFIN och vår lillebror Axel brukade alltid göra varma mackor och se första Harry Potter-filmen på VHS när det var dåligt väder och vi var klara i skolan som små. Nej nu får jag jättesaknad efter dessa!! ?

Följ bloggen med bloglovin’

Annons

Laddar