Annons


Never ever att detta händer


Kolla vem som dricker kaffe frivilligt!!

Hej mina små hjärtegullisar ? Jag har precis kommit hem från skolan, slängt på mig pyjamaströjan (kan omöjligt ha på mig bh/smink osv hemma utan att känna ett sånt djävulskt obehag) och ätit pasta pesto som är min absoluta fave och här sitter jag nu med en kaffe (utan mjölk!!) och känner mig vuxen och ansvarsfull.

Trots regn så ser himlen fin ut – här kan ni se hur det ser ut från vårt sovrumsfönster!

Blev klar med min krönika igår (HÄR kan ni läsa mina gamla!) som jag börjat få sådan stress inför att skriva, mest för att jag får lite ångest att vara kreativ på beställning och inte bara när jag har det på känn. Men den blev bra (hoppas en ju!!) och kommer ut i oktober. Då kommer även förra krönikan ut här på blögga.

Lite bra att det regnar ändå. Då finns det inte så mycket ursäkter för att inte ta tag i plugget. Har även fått info om nästa termin så måste bestämma vilka kurser jag ska gå. Att jag går en termin till gör att jag får student pass (visum) till februari också vilket känns himla skönt.

Nu ska jag göra klart en essay jag inte känner så himla bra inför. Har lovat mig själv en påse m&m och en fet beställning kläder (mmm hittat SÅ mycket fint på MISSGUIDED) på nätet när den är klar till den angel student jag är som orkat mig igenom mer än hälften av första terminen!

Följ bloggen med bloglovin’

Annons

Laddar