Annons


FRÅGIS DEL 5: Sista frågorna!


FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Har du pinterest?? Om inte: skulle va skoj att få se din inredningsstil/drömhem i bilder!!

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
JA jag har och älskar Pinterest! Heter juliavendela där och pinnar massa. Här är några bilder från min board jag fyller med allt jag tycker skulle vara fint till en lägis.

Annons

28425a6fcd5419bc36983b21d397965c 54d4ddffe291b3b3737ef00c234ffbd9 aed8931a56e8f1733921c2b8bd687cef

VILL renovera mitt kök när jag kommer hem då det är dåligt byggt från början. Skulle vara magiskt att ha som på mittendelen men jag får nog tänka till lite extra då jag bor i en etta och har allt i samma rum. Men älskar inspo som denna!!

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Nämn några av dina life goals SAMT life hacks. PUSS tack för roligaste o bästa bloggen!!!!

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Life goals:

Jag vill skriva en bok!!

Jobba mig till en roligt och utmanande jobb jag VILL gå till varje dag.

Att alla jag älskar mår bra och är lyckliga!!

Life hacks:

Prioritera det viktiga och inse att jag faktiskt är mänsklig och inte kan få tusen saker gjorda på samma gång.

Göra saker jag mår bra av och strunta i ”vad jag borde” osv. Ett bra sådant exempel är träning och mat som så många hetsar över. Jag tränar när jag vill och äter det jag är sugen på. Jag känner att det är en viktig och sund inställning för mitt psyke.

Äta cocopops med vaniljglass. Kan vara mitt bästa life hack ever, så gott. Prova om ni inte redan gjort!!


Laddar