Annons


FRÅGIS DEL 4: Mer Singapore


img_1219.jpg

När jag inte pluggar är det lyx att ha en pool på vårt lägenhetsområde!

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
MMMM ja äntligen!! Ok here we gå: Vad och var pluggar du? Är du nöjd med skolan och kursen/utbildningen so far?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Jag pluggar pr, marketing, consumer behavior och management just nu. Pr och marketing är roligast och management absolut svårast! Jag är helt ok nöjd. Det är snälla personer här, kurserna är bra osv dock är ju skolan liten då det är en satellitskola som finns från start i Australien. Så jämför man den med andra skolor så är den inte mycket till världen. Men den har hittills passat mig bra då jag inte kommer från någon skola i sverige och inte har ett utbyte som många skolor kräver. dock är det något så djävulskt dyrt :——)

Annons

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Vad äter man för mat där som är typiskt för Singapore?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Jag äter inte så annorlunda egentligen men typiskt Singapore är mycket ris/kyckling. Currysåser, mycket thai osv. De har något som heter fired rice här som verkar vara himla poppis. Jag har även ätit friterade dumplings som var SÅ gott.

Wheelers_Singapore_Julia_Blogg_50

Mitt bästa mattips so far är Wheelers! De har så god och fin mat som de serverar i en gammal lagerlokal som nu är en cykelshop och restaurang. Dock är det lite pricy men oftast jag kan inte motstå det ändå.

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Hej Julia! Hur kom det sig att det blev just Singapore att börja plugga i?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Singapore blev det för att Erik kom in på sin skola här och han frågade om jag ville följa med. Jag såg det som en möjlighet då jag faktiskt aldrig pluggat mer än en kurs hemma i sveariket och inte heller varit på någon längre resa. Och den största anledningen var väl helt enkelt att jag inte ville vara utan Erik i ett år heller!

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Hur fick ni tag på boende där, var det genom skolan eller?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Det var hyfsat lätt även om det tog sin lilla tid. jag har vänner som pluggat här innan så jag fick numret till en mäklare som hjälpte oss med ALLT. Vi sa helt enkelt vad vi ville ha och han tog oss på fem visningar innan vi valde den med bäst läge. Jag vet att man kan få boende från skolan också men vad jag hört blir det inte alltid så som man vill ha det, så ett tips är att ta hjälp av en mäklare istället!

img_1766.jpg

Vår lovely badrumsspegel i vår nuvarande lågis som vi trivs väldigt bra i!

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Funderade du länge på beslutet att flytta dit?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Första tanken var väl ”det kan jag inte” (obs detta var INNAN Erik ens frågat HAHA gick ju och VÄNTADE på att han skulle fråga :——)) pga typ rädsla kanske? Men det var inget svårt beslut när jag tänkte igenom det på riktigt.

 


Laddar