Annons


FRÅGIS DEL 3: Allt möjligt!!


FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Hur reagerade du på att bo ska få ett syskon!!!!

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
<333333333 blev så glad!! Dock också lite ledsen (ej pga av bebben!!) men för att jag kommer missa när den föds och hela graviditeten innan då jag är hela vägen borta här i Singapore. Men det är bara för att jag är egoistisk och helst skulle vilja flytta in hos familjen Knave/Huss pga sån mysfaktor. Däremot följer jag dem slaviskt på Youtube. Känns verkligen som om de är världens bästa familj!! Och bo är ju ett UNDERBAR (obs ej partisk…… :—)) så denna bebbe har ju största chanserna till livets liv. Älskar verkligen Bo så det gör ONT så ska bli så himla fint att få en till lika älskvärd person i mitt liv :”’)

Annons

BoochJulia  BoochJulia3

Bo och jag förra sommaren när han fyllde ett och jag snart skulle fylla 22. Att ha sommarfölsis har vi alltså båda två lyxen att ha! Han är verkligen en så fin person <33

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Ditt bästa smink-hack?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Oj gud vet inte om jag ens är en sån som kan ge råd?? Har haft smink MAX fem ggr sen jag kom hit. Men jag skulle väl säga att foka på brynen, det gör så mycket med ett par snygg bryn. Och att använda penna enbart för konturer och skugga i mitten. Försiktigast ska du vara längst in mot näsan!! Kan ej använda bilder från -13 pga detta misstag :——-)

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa

Vad väljer du: ha mens hela tiden resten av ditt liv eller endast få äta ingefära resten av ditt liv?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Vet ni att jag ÄLSKAR ingefära mmmmmm bäst är den i sushin. Så det skulle ju inte vara en plåga för mig att äta mer än att det skulle vara lite ovarierad kost. Men åt alltid min förra kollega Hannas (starta blogg!!!!!!!) på jöbba när vi aldrig palla ha med matlåda. Och sen har jag sedan jag bytte från p-piller det så himla lätt med mensen. Känner knappt av den. Däremot var det fruktansvärt emot slutet när jag använde piller (vet inte varför det bara kom out of ingenstans?) så jag vet hur jobbigt det kan va. MEN skulle välja mensen och bara infinna mig i att jag är ett levande blodbad pga älskar mat för mycket.

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Ingen fråga meN: vill så gärna se nån vlogg/follow me around eller nåt sånt!<334569

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Åhh jaa även jag borde ju ta tumma ur röva och göra någon slags vlogg bara det att jag vet ju hur mycket tid sånt där tar och jag har bara inte känt att jag pallat. Men får jag tid så maybe bby!! Känner däremot att jag ska ge mig på lite mer sånt på Snap. Följer ni Therese Lindgren på Snap?? Hon är SÅ bra. Visar runt, snackar osv. Ska försöka mig på mer sånt!

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Favoritgodis/snacks/efterrätt? (hälsningar från en annan sockerjunkie)

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Livets svåraste fråga på riktigt!! Jag ÄLSKAR ju allt onyttigt, seriöst. Men måste nog ändå säga att allt i chokladväg oftast vinner. Till exempel hade Erik med sig en Marabou mjölkchoklad från sverige när han varit där en kortis på besök nyligen. Den la jag i kylen typ 20 min sen är den HEAVEN!! Gäller det plockgodis älskar jag ”tänderna” eller körsbären ni vet?? Sen är ju typ alla efterrätter dröm. Kladdkaka med glass?? Gino?? CHOKLADMOUSETÅRTA?? Klarar ej av denna fråga mer får brutala cravings. Gillar också att göra en stor skål guacce och doppa allt från chips till grönsaker i mmmmm.

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Vad är det roligaste samt svåraste med att vara 20+ ”gammal”???

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Jag har ju alltid sett min 12-17 årsperiod som min golden age pga jag och mina girls hade så himla roligt den perioden. Kan inte ens beskriva den, ser bara min barndom och ”uppväxt till grown up” som så himla bra pga dem. De är verkligen de BÄSTA personerna som finns!! Love them all. Vi har såklart kul nu också men inget går att jämföra med den perioden vi alla bodde hemma, barA var med varandra och var så inne i det att vi inte hade något annat i tankarna som livsångest/jobb/framtid osv. Men det roligaste är nog hur man inser att det finns så MYCKET till livet. Utmana sig själv genom nya jobb och där igenom träffa nya underbara människor. Få vara vuxen själv och ta ansvar, kunna ta sig runt i världen och forma sin egen uppfattning om saker. Det och mycket mer är ju himla bra med att vara ung vuxen. Det svåraste är väl allt det här också. Att man måste ta tag i saker, vara ansvarig osv när man ibland bara vill krypa ner i skaparens varma famn. Så både plus och minus finns ju!!

img_3846-2.jpg

Jag och Emma i Linkan!!

IMG_6227.JPG

Jag, Emelie, Emelie och Hanna i Barcelona förra sommaren <33

IMG_2480.JPG

Jag och Hanna på Obaren!

Mer av era frågor kommer senare <3


Laddar