Annons


FRÅGIS DEL 2: Erik


img_0883.jpg

*paret*

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Även jag känner: äntligen!! hehe. Hur går det att bo tsm med Erik? Är det smooth sailing eller a whole lotta trouble? mvh e nyfiken på _sambolivet_

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Det går bra!! Sen i augusti förra året har vi ju mer eller mindre haft distans mellan Stockholm och Linkan. Det funkade verkligen bra MEN jag märkte ju att det tog på mig. Gick det över en vecka utan att ses blev det jobbigt. Så det här är mer skonsamt för lelle hjärtis! Så det känns bra. Sen, pga att vi nu ej bara ses på helger, får man ju mer ut av relationen så som att fisar ej går att stoppa :———)

Annons

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Hur träffades du och Erik??? Vad är det bästa med honom?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
<3 <3 <3 Erik och jag träffades väl för ganska länge sedan då vi gått i samma gymnasium och även bott två hus ifrån varandra (när jag bodde hemma hos mina föräldrar). Detta visste ju jag, pga stalker, men låtsades som ”jahaaa men gud GÖR vi oj vilken slump……………ödet :———-) Så vi har gemensamma vänner och sa väl aldrig mer än hej till varandra under den här tiden och haft varandra på Facebook sen fem år tillbaka kanske. Första gången vi träffadesTRÄFFADES var på min födelesedagfest. Då hade vi matchat på Tinder (haha lOl) och chattat i kanske någon månad över sommaren innan jag bjöd honom till min födelsedagsförfest. Efter det träffades vi nog varje dag i två veckor innan han skulle tillbaka och plugga i Linkan. Han frågade om jag ville komma dit och hälsa på så helgen efter Josefin och Martins bröllis åkte jag dit. Gud minns att jag var SÅ nervös!! Men det gick ju bra tydligen pga nu är han fast :———)

IMG_8097.JPG

Påväg till Erik i Linkan för första gången (tror jag??). Skrev inget om det i bloggen då men några av er som lyssnade på min och Josefins pod listade ut ett och annat ändå.

img_0172.jpeg

På Brillo på min 22årsfölsis <3

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Vad tror du han föll för hos dig?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Haha gud ingen aning?? HOPPAS han tycker att jag är bästa människan?? Nej men vi har kul ihop vilket man väl ska ha och jag känner mig väldigt trygg i hans närvaro och trivs med att ha honom med mig hela tiden.

Mer frågor kommer!!


Laddar