Annons


FRÅGIS DEL 1: Singapore


JuliaBeatasStudent
NU ska denna svara på era frågor!!

 FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Vad är det bästa med singapore? Var där i våras och tyckte det var riktigt nice men levde då på snål backpacking-budget :—) Kan tänka mig att det är annat om man har råd att spendera lite pengar typ? Eller hur känner du?

Annons

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Åh men KUL med backpacking!! Jag trivs faktiskt himla bra här. Inte så att jag skulle vilja bo här forever, men det känns som vardag nu och det är nog en viktig grej för att klara av en längre tid borta från hemma. Värmen har jag helt vant mig med nu så är inte ovanligt att jag kan dra på mig en tjocktröja pga ”kallt” i 28 grader?? Sen så har de malls överallt, snygga klubbar och fina färgglada växter överallt som gör allt så himla gulligt. Dock är det svindyrt med det mesta så jag har inte heller råd med the best of the best. Köpte tex en Häagen-Daaz för HUNDRAFYRTIO SVENSKA KRONOR?? Pga det var med cookie dough-samk samt svag som människa. Sen har jag ju däremot jobbat i flera år och kunnat spara för något sånt här, så jag vill heller inte vara dumsnål under min tid här. Men glass för 140kr kanske är too far (har dock gjort om detta ”misstag” 3 ggr till sedan detta hände…………….).

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Har du hittat nån ny favoritgodis/sötsak i singapore? Lets be real det e ju det viktigaste.

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Ja!! Har ju faktiskt inte haft så mycket val då allt man är van med (som tex B&Js osv) är svindyrt och bara inte går att köpa titt som tätt. Så jag har hittat några andra glassmärken som fått följa med hem men det absolut bästa som jag provade först igår är Milo!!! Ni som hängt med ett tag vet ju att jag är GRAVT beroende av Oboy och det här är Singapores motsvarighet. Vi har det på skolan och man kan be om en iced-Milo och få den som en iskaffe :””) Så smart?? Sen så finns m&ms med peanut butter i?? Ni hör ju!! Men inser att detta kanske finns i svea.

Processed with VSCO with c1 preset
Jessisa som förhoppningsvis kommer och hälsar på!! Här sitter vi i ett fönster på V pga håll efter att ha dansat så mycket.

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Ska nån vän/familj komma och hälsa på er under året?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Ja!! Eller det är tanken iaf! Mamma ska komma förhoppningsvis i november då min termin är slut (jag går ju en skola där vi läser terminerna snabbare än vanligt, så vi läser varje termin på mindre än fyra månader). Däremot skulle jag tycka det var roligast att åka någonstans här i närheten med henne ist för att vara kvar i Singapore. Men vi får se hur det blir! Jag och Jessica förösker även trycka in en resa och i jul ska mina vänner Marcus, Jesper och Linda till Bali/Thai så beroende på hur det ser ut med skolan så kanske jag joinar! Sen vet jag också att Eriks familj vill hit och hälsa på.

img_2300.jpg

Denna saknar man ju så det gör ont!!!

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Tjänar du något på bloggisen, ska du jobba nåt i singapore/frilansa?

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Ja, jag tjänar pengar på min blogg. Det är himla praktiskt nu när jag är student men jag har svårt att se bloggen som ett ”jobb” som så himla många bloggare säger?? Ser enbart det här som något jag gör för att jag är beroende och gillar att prata om mig själv :——-) Och ja igen på fråga två! Jag frilansade en del artiklar och reportage i början av tiden här men har nu valt att skala av det tills jag är klar med skolan. Men krönikorna gör jag fortfarande. Jag älskar verkligen att jag får skriva dem!! Men det är så himla svårt ibland att veta vad jag ska skriva om.

Resten av frågorna kommer HÅLL UT OCH KÄMPA!!!!


Laddar