Annons


Foodpanda <33


Bild 2016-08-12 kl. 14.01 #2

Bild 2016-08-12 kl. 14.02 #4

*inväntar samtal från Tyra Banks*

Oh MY lord vad utmattad jag är atm. Idag lämnade jag in två stora essays (på 15-20 sidor var…………….) och har suttit med dem varje vaken timma denna helg och plågat mig. Nu är de iallafall inlämnade och en av dem var riktigt rolig att skriva (om man räknar bort stressen och tidspressen jag hade då jag som vanligt var ute i lite dålig tid). Den andra blev så himla seg och utdragen men jag fick ihop den tillslut ändå.

Annons

Men eftersom inlämningen var nu, för någon timme sedan, har jag enbart suttit med detta och glömt både lunch och middag så nu ska denna UNNA sig. Mmmmm beställde hem indiskt och smör-naan. Gud får gåshud av bara TANKEN?? Megaälskar en app här, som måste vara motsvarigheten till Fodora hemma i kära lelle Sveariket, som heter Foodpada där jag helt enkelt bara skriver in mitt postnummer och får sedan upp alla restauranger i närheten som kan köra hit maten under en timma.

Megaälsket till denna app kommer väl ifrån hur deras staff RÄDDAT mig två ggr i rad pga otroligt klantig mänsklig skapelse. I söndags skrev jag in fel postnr och råkade beställa mat från Orchard som ligger en bra bit bort och idag skrev jag fel dörrnummer?? Ringde i panik till kundservice för att de inte skulle ge min tikka masala till grannarna två våningar upp.

Nu är jag iallafall nyduschad och imorgon efter min enda lektion ska en SHOPPA. Gud blir pirrig?? Har ej gjort detta på över sex veckor!! Tills dess ska jag se på The Returned. Vi bokstavligen talat PLÖJER Netflix-serier här, är mitt reward så fort jag gjort minsta lilla framsteg i allt plugg. Se den!! Såg också Between, som också finns på Netflix, och Stranger Things som ni kan se om ni vill se något bra.

Kram på er nu ska en äta sig till koma.

 


Laddar