Annons


Ni är så roliga??


Hej GOSEUNGAR!! Känner verkligen så efter att ha läst era frågor. Ni verkar jätteroliga och kloka?? *flätar vänskapsband*

Har iallafall precis kommit hem från min marketing class. Hamnade i en så himla bra grupp inför vårt group project där vi ska ändra ett befintligt märkes target market (men gud svengelskan??) till en yngre. Har även börjat TÄNKA på engelska nu? Och råkat prata engelska med svenska vänner här. Men det känns ändå så himla skönt, att man blir mindre och mindre osäker på hur man ska formulera sig eller säga precis det man tänker på.

Annons

Så nu står jag här vid badrumsspegeln. Kokar pasta i köket på gasspis mvh ansvarsfull som lämnar detta in the making. MåstemåsteMÅSTE få två essays gjorda idag. Eller vem är jag, ska BÖRJA iallafall. Det är inlämning på måndag och en har ju enbart skrivit sitt namn so far.

Som belöning ska jag shoppa i nästa vecka/helgen. Inte gjort det på sex veckor?? Absitinensen är djävulsk.

Nåväl en kan inte blögga mer måste vårda min pasta.


Laddar