Annons


Nu ska en ut och FARA


Bild 2016-08-07 kl. 21.03 #4

Bild 2016-08-07 kl. 21.03 #3

Kom precis hem från en middag på Wine Collection med en tjej från min skola. Åt livets pizza och köpte med mig hem M&Ms som jag nu tryckt i mig på 2sek. Köpte med peanut butter i och HEAVEN vad goda de var!!

Annons

Precis som jag skrev har det inte blivit så mycket gjort idag. MEN jag har bokat en resa till Thailand! Vi åker om några veckor och ska bo precis vid Patong Beach så om ni har några tips på vad man ska göra (kanske några öar att besöka??) så tell me. Vi drar dit över en långhelg då jag har inställd lektion på fredagen och röd dag måndagen där efter.

Har även börjar tänka på vart jag mer vill resa innan jag åker hem härifrån. Kom fram till: Australien, Kuala Lumpur, Bali (gav en resa dit i fölsis till Erik!!) och Lankawi. Men måste ju finnas tusen ställen till?? Alla de här ställena är ändå hyfsat nära så förhoppningsvis hinner jag med de flesta av dem.

Imorgon ska jag få lite plugg gjort köpa lite asiatiskt godis jag ska skicka hem till syskonen + Bo hemma i Sveariket (saknar dem så!!). Ska även gå hela dagen i kläder från topp till tå pga mitt skinn FALLER av just nu :—–)


Laddar