Annons


BiohelgHej!!

Alltså det är no joke på hur mycket jag flagnar just nu. Det regnar ju ganska mycket från och till här så tidigare har jag inte riktigt orkat lägga mig i solstolen. Men på min fölsis var det så himla fint och dagarna efter det väntade mitt första prov så jag tog med min textbok ut och läste. Blev kvar i………..1,5h. 

Annons

Resten av veckan har jag gått runt och haft så DJÄVULSKT ont överallt plus LYST upp folks närvaro med min rödhet. Nu har det däremot lagt sig och det ser ut som att jag ömsar skinn. Gud vill aldrig gå utanför dörren utan solkräm igen!

Nåväl!!

Igår var vi på bio för första gången här i Singapore. Såg Suicide Squad.

Två konstiga grejer med bion här:

1. Du kan köpa spagetti och köttfärsås eller lasagne som ”snack” in till bion???

2. INGEN gick därifrån innan eftertexterna var klara?? Hemma brukar man ju vara halvvägs ner i sängen då redan :—-)

Filmen var väl ok! Kul med så många kända skådisar men jag kan  tycka att för mycket ”pang pang” blir tråkigt effer ett tag. Säg däremot att nya Bridget Jones har premiär snart!!! DEN vill jag se. 

Idag ska jag försöka göra så lite som möjligt i kompensation till förra veckan. Pluggade HELA tiden. Det gav ju iofs resultat då jag tycker att provet gick väldigt bra men ack min lelle själ vad det var stressigt. 

Så idag ska vi gå ner till gymmet (har fått en rosa yogamatta av Erik mmmm!!) och sen ska jag läsa igenom det vi behöver kunna till ett kommande prov. Sen nada more. Kanske äta upp salta aporna från sveariket på sin topp. Kanske se en serie?? Tipsa plz!!


Laddar