Annons


Dåligt sammis och frågestund


Hej och förlåt???

Har på riktigt haft så dåligt sammis för att jag totalt lämnat bloggen i……..veckor??? Men pga att en vill komma in i skolan, göra bra ifrån sig osv så har jag bara inte orkat. Vill heller inte att bloggen ska bli något stressigt utan bara vara kul så från och med nu får det bli lite blandad bildkvalité här till exempel (pga är inte Janni Delér och har världens finaste bilder hela tiden???) som ovan :—)

Annons

Men ni har varit några som önskat frågis och vem är jag om jag inte ger er det?? KUL att ni vill!! Så seså, nu måste ni fråga. MASSOR!! Lovar att svara på allt (mvh tror att jag är Lauren Conrad och behöver egen frågeshow för att ”reda ut” saker…………).

Varsågod förslag här:

Så hur är det i Singapore? Vad pluggar jag? Hur var FÖLSISEN (mvh 23 nu)?? Hur går det att bo tsm med sin pv? Vad tycker jag om att Instagram nu har stories??? osv ja ni fattar, finns så mycket man vill veta!!

Medan ni ställer frågor ska jag och Erik iväg och fira våra fölsisar i efterskott (vi fyller år två dagar ifrån varandra bara) på ett café jag fullkomligt kärade ner mig i vår första vecka här i nya lägisen. Det heter Crown Café och serverar nybakat bröd, te i söta små tekannor och våfflor med glass! Tänker direkt på min syster Josefin när jag är på det stället pga så Josefinigt (hon är gravid förresten, följ hennes kanal här!! Jag ÄLSKAR att jag kan följa hela graviditeten från andra sidan jorden).

Men nu, SESÅ skriv era frågisar så jag ej behöver få ångest!!


Laddar