Annons


Hejdå-middag med tjejerna


IMG_1542

Fannys drink från min hejdå-middag på Ciao Ciao Due!

Hej alla!!

Orkar inte att jag har fått världens huvudvärk och gör absolut inget annat än att ligga i sängen efter att jag strongt tog mig upp till skolan imorse. Har också en hel del plugg nu och såklart känner jag att jag inte orkar ta tag i det överhuvudtaget då jag är så seg.

Annons

Igår var vi iallafall på IKEA……….igen. Vi insåg att det inte gick att onlinebeställa (vi flyttar ju in i vår nya lägenhet nästa vecka) så som de ÄNGLAR vi är tog vi med oss vår och de nya rumskompisars shoppinglistor till IKEA för att beställa allt på hemleverans. Det blev en hel del när vi väl klev ur affären fyra timmar senare. Var totalslut och åt upp en mjukglass på cirka fem sek innan jag nästan somnade på bussen hem.

Så nu ska vi förhoppningsvis få allt tills på tisdag, så vi slipper sova på golvet. Jag och Erik köpte en säng, nattduksbord, några växter, tvättställ och tvättkorg. Bara basic-grejer men mer får man väl köpa sen, om man tycker det är nödvändigt.

Nåväl.

Känner mig ju lite sjuker så har inget kul att visa er från här borta i Singapore. Hade inte ens med mig kameran igår *syndarn* så tog noll komma noll bilder. Men jag tänkte visa lite bilder från min sista kväll med tjejerna i Stockholm innan jag drog. Från början är det kära skaparen min som visat mig Ciao ciao Due, där vi åt, men nu är jag frälst och tog med tjejerna dit!!

IMG_1534

Astrid, Stine, Emma och Fanny mötte upp mig i stan någon gång vid middagstid!

IMG_1541

Vi åt, som sagt, på Ciao Ciao Due som har SÅ god mat!

IMG_1532 IMG_1533

Ok kan ej kolla på dessa bilder nu för blir så sugen?? Äter alltid deras carbonara!!

IMG_1536 IMG_1538

Efter middagen gick vi en promenad ner till Norrmalmstorg för att dricka öl!

IMG_1542 IMG_1543

Om jag inte hade varit så proppmätt från min pasta hade jag nog huggit in i Fannys pizza!

IMG_1539 IMG_1540

Lelle jag!! Kunde dock ej stå still??

Efter middag och ett glas öl gick de andra hemåt då de hade saker att göra dagen efter. Jag, däremot, som bara skulle packa det sista tog mig vidare till Söder där jag mötte upp Erik och hans vänner. Sen drack vi några glas till och drog till Trädgårn!

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar