Annons


Botanic Gardens


IMG_1505

Påväg till Botanic Gardens!

För några dagar sedan var vi och kikade i Botanic Gardens. Det var verkligen så fint! Framförallt var det väldigt härligt att se så mycket öppen yta och allt grön. Här i Singapore är det ju annars väldigt tätbygd och superhöga hus.

Annons

Påväg dit, eftersom vi bestämde oss att gå den cirka en och en halva-timmes långa promenaden, gick vi igenom ett jättefint område som förvånade oss med alla villor (det finns ju knappt några villor här i stan!). Det kändes verkligen som ett riktigt lyxområde med sina moderna hus och stora rabatter!

IMG_1507IMG_1506

Maffiga hus!

Sen hann jag få ordentligt blocksockerfall så vi traskade in på närmsta donken för lite glass!

IMG_1504

Oreo Mc Flurry som vanligt!

Någon kvart senare var vi framme och gick runt i trädgården tills fötterna gjorde ont och det var dags att gå hem.

IMG_1503

Fint!


Laddar