Annons


Beachdag på Sentosa


IMG_1339

Sentosa är en av få stränder i Singapore och på ön finns också bland annat Universal Studios som vi tidigare besökt!

Ni som följer mig på Instagram har redan sett lite från utflykten till Sentosa vi gjorde för någon vecka sedan men blögga ska få lite fler bilder tänker jag!!

Annons

Sentosa har alltså en av få stränder som finns här i Singapore och är en liten ö nära fastlandet. Jag var sugen på att få sol och framförallt typ äta glass så jag och Erik, och en tjej från min skola, tog tunnelbanan ut till HarbourFront som ligger längst ner i landet och tog oss sedan vidare ut till ön. Vad jag förstår det som finns det två, kanske tre, stränder på den här ön och vi kom till den som jag tror var lite familjeanpassad då jag även hört om en som har en hel del fest. Den strand vi hamnade på var iallafall supermysig och jag beställde in en nachotallrik asap så fort vi hittat några solstolar att vila på.

IMG_1474IMG_1473

Detta var HEAVEN efter den ganska lökiga vägen dit!

Sen var det dags att bada och vattnet var seriöst i nivå på badkars-varmt?? Var verkligen ej svalkande men mysigt att få bada i havet. Jag fick också veta av en annan tjej på min skola, som varit där flera gånger, att man kan ta båten ut till öar som Batam och Bintan på någon timme eller så och bada där så det ska vi väl försöka hinna med också. Dock om det kan sluta REGNA i detta land?? Just den här dagen, då vi var vid Sentosa, var det varmt och skönt men efter det har det regnat varje dag och under nätterna är det ofta åskoväder. Och då menar jag inte åskoväder a la Sveariket. Här snackar vi typ JORDSKALV varje gång en blixt slår ner.

Men en hade ju tänkt sig att få lite färg under soldagen i Sentosa. Bara det att VARJE gång jag lägger mig för att sola så inser jag hur tråkigt det är?? Så jag kröp in i skuggan och åt glass och läste min nya bok (som jag dock, nu ett kapitel in, inser att jag redan läst?? Vem är jag ens som inte märker att jag köper en bok jag REDAN LÄST??).

IMG_1472

Tog det safea kortet på Magnum Mandel <333

Sen drog vi hemåt och däckade på sekunden. Nästa gång ska vi däremot försöka vara där i lite bättre tid då det ändå tar ganska lång tid fram och tillbaka. På ön finns också en jättefin beach walk jag någon gång ska ha ork att gå……………………obs dock ej troligt att detta kommer hända pga väldigt lat.

IMG_1475 IMG_1476

Gick ju ej att frångå min blekhet i denna röda bikini men lär få inse faktum att jag inte har vad som krävs för att orka sola i timmar (+jätterädd för solen?? Smörj in er!!!!!).

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar