Annons


Förra sommaren


img_1224.jpg img_1220.jpg

Vid vår pool här i Singapore!

Har absolut ingen aning varför men när jag gick hem från skolan idag här i Singapore började jag tänka på förra sommaren. Eller gud nu LJUGER jag, jag vet ju visst??

Förlåt världen för min synd!!

Annons

Fick upp en sån där notis på Facebook från precis ett år sedan. Då var jag i Visby med mina girls. Det (jag minns………..) var så himla kul!! Älskar ju dem något så oändligt och minns jag rätt så var jag bara där någon dag för att sedan åka tillbaka till västkusten där jag brukar hänga på somrarna.

Visby3Visby1

Vi gick ut, åt massa mat och bodde i en superfin villa min kompis brukar bo i!

Året innan det var jag tre månader i Mexico och spelade in Paradise Hotel. Vi var ungefär 80 i teamet och bodde alla i ett område med små lägenhetshus och bungalows. Jag jobbade med inspelningarna av allt utanför huset som till exempel presentationerna och dejterna! Kan efter denna resa dock ej äta ris med koriander pga åt det nittio dagar i rad………………

Sommar5

Här spelar vi in en presentation!

paradise

Och så hann vi med en hel del poolpartyn!

Året innan det så var jag på västkusten hela sommaren och åkte runt med bil pga hade fixat körkort. Var även några veckor i Tylösand med vänner!!

Sommar6

Gick ut så himla mycket?? Hade skitkul!!

2012 hade vi precis tagit studenten och jag och vännerna åkte till Ayia Napa. HAHA detta ÄÄÄR den sunkigaste och bästa resa jag någonsin gjort?? Hade så kul varje sek och gick runt i ett ”Ayia Fucking Napa”-linne då mitt bagage kom först dagen vi skulle åka hem :———)

Sommar7 sommar8

Alla åkte till feststranden under dagarna. Förutom vi som verkligen inte orkade mer fest än vad vi redan bokat in så vi åkte till en all inclusive-strand vi inte fick vara på och min kompis bajsade sönder en toa pga bakis :——-)

Den här sommaren kommer jag alltså spendera här i Singapore. Nästa vecka kommer jag även vara SJÄLV här pga Erik ska åka hem några dagar. Men kommer ha nya lägisen då så jag ska nog överleva! Sen fyller jag ju år om två veckor också?? *putsar min kungakrona*. Och vad ska jag då önska mig i fölsis??

Återkommer med livsviktigt inlägg om vad som ska få äran att stå på min önskelista!!

img_0981.jpg

Kanske en fin bikini eller typ middag på stan som fölsispresse?? Har verkligen ingen aning vad jag vill ha men gärna mycket och dyrt…………*dream gf* :—–)

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar