Annons


Älskar denna så obeskrivligt och nu ska jag bli moster igen!!


IMG_8867.PNG   IMG_8870.PNG IMG_8868.PNG IMG_8869.PNG IMG_8863.PNG

Men gud ser ni vad jag blivit blessed med????? Tänk att Martin och Josefin är en så bra kombo att de kan skapa detta?? Och nu ska det komma en till!! Fick veta det för någon månad sen eller så och den här gången var jag inte så förvånad då jag vetat att de varit sugen på en till.

Annons

Blir verkligen så himla glad av det här. Är så härligt att det snart kommer en helt ny person till den här världen jag kommer älska så innerligt??? Nej seriöst nu börjar en grina!!

Obs dock får jag nu tydligen inte vara med på namnjakten då jag ”paxat alla namn” enligt Josefin………………………………….

……………….

……………….Ok är sant :—–) Inser dock att jag nu paxat (helt seriöst har minnen av att jag bifogat listor på namn hon inte får ta………………….??) minst tjugo namn nu. Och vill ju inte ha tjugo barn? Gud hemsk tanke. Och tänk om jag int ens FÅR barn så heter Josefins bebbe i magen Fjodor helt i onödan.

Nej får ge upp min lista känner jag lite!! Vill ju att denna bebbe ska ha bästa namn och allt annat med!!

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar