Annons


Signat ny lägis


IMG_1454

Baby blue hela jag med guldsandalerna jag älskar!!

Hej gosisar!!!

Dagarna bara springer iväg här (ok känner mig nu 60+ pga använde mig av detta uttryck förlåt) men nu har vi varit här i snart tre veckor. Vi bor nu, och kommer bo en vecka till, i en liten minilägis precis vid min skola men ska på söndag få tillträde till vår nya lägenhet. Så spännande!! Den ligger dock lite längre från min skola men eftersom jag ska bo med Erik och tre andra som alla kommer gå på en skola som ligger ganska far off från stan blir det väl fair att jag får lite längre till skolan (ok tycker jag inte alls pga vill ha det bästa själv :——-) *dream girl*).

Annons

Skolan också!! Den har jag inte pratat alls om…..eller?? Gud minns ej.

Nåväl.

Pluggar iallafall pr, management och marketing på en skola här i Singapore som är ett satellituniversitet från Australien. Alltså ligger the real deal där men denna, lite mindre skola, ger möjlighet för studenter från skolan, och sådana som mig, att plugga på annan plats än där. Tycker skolan känns fräsch och väldigt seriös utan att bli stiff. Lärarna verkar kloka och alla känns så snälla!

Så efter skolan igår åkte vi för att signa för nya lägisen. På söndag får vi tillträde och under den veckan kommer resten av de som vi ska bo med. ÄLSKAR förövrigt hur de lägger upp lägisområden här?? OAVSETT lägis finns alltid gym, pool osv och den vi ska hyra nu har även mataffär och nagelsalong????

*Gråter*

När kontraktet var signat blev vi skjutsade av vår mäklare till IKEA. Vi hyr nämligen omöblerat, då det blir mycket billigare, så vi behöver alltså nya sängar, soffa och sånt. Men istället för rek av möbler fick vi blodsockerfall och sprang mot köttbullarna!!

IMG_1459IMG_1461

IKEA och köttbullar!

HAHA denna BILD? Förlåt <////3 Hade massa tankar på hur gott det skulle vara men det smakade fejk och luktade lite……………….lite…………………fis…………….?

…………..

……………….Åt upp allt ändå :—–)

Sen sprang jag direkt till den lilla shoppen efter kassorna. Där fanns det plockgodis, kaviar, kardemummakakor och annat MAGISKT!! Mmmmm kände REN lycka när jag såg allt.

IMG_1460

Köpte SÅKLART plockgodis men också ungefär alla andra varor i butiken pga älskar Sveariket!!

Sen gick vi hem. GICK!! Två och en halv timme tog det. Inte för att vägen var så lång kanske. Men för att jag hade på mig livets plattaste skor och svettades något så DJÄVULSKT hela vägen. Överlevde dock och la mig i sängen direkt när vi kom hem. Köpte också ett magasin härifrån när vi gick hem, skickade in mina frilanstexter och försökte recapa i hela grejen mellan Jockiboi och Therese Lindgren och HERRE MIN GUUUUD vad jag nu älskar Therese Lindgren ÄNNU MER om det ens är möjligt?? Så klok och fin och BRA att hon säger ifrån och tar plats!!!

IMG_1452

Så kul att kika i nya tidningar, framförallt när jag nu skriver en del igen!

Tycker även att det är så himla kul att ni följer med på mitt lilla äventyr *packar ner i väskan och klappar* och framförallt så kul när ni kommenterar?? GÖR DET MER TACK!! Blir kär i er alla!! Kanske ska köra en frågestund?? Obs dock kanske dör pga pinsamt om ni inte frågar något??

Avgör!!

IMG_1462

Älskar när ni kommenterar!!!

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar