Annons


Ny badis och lägenhetsjakt


Hann doppa mig i poolen innan ösregnet kom!

Älskar denna badis!! Dock så är den väldigt stram över boobsen. Simmade i poolen efter lunch och efter några längder hoppar en äldre tant i. Hon börjar simma så att vi korsar varandra på mitten och simmar sådär halvt under vatten halvt uppe vid ytan. Sen plötsligt, när vi möts på mitten för tredje gången, ger hon ifrån ett stort leende och fortsätter sedan ner i vattnet.

Annons

Blir lite fundersam då vi redan haft vårt ”hejhej kul att vi simmar tillsammans”-leende och kollar ner i urringningen för att se att min ena tutte är utanför baddräkten!! Vet ej hur länge den var ”på vift” men kan ju varit allt från en till de tjugo minuter jag höll på?? Kul ?

Igår var vi och kollade lägenheter här i Singapore. I början av augusti kommer tre vänner till som vi ska bo tillsammans med då de ska plugga på samma skola som Erik. Här i Singapore så har inte varje lägis en mäklare utan istället skaffar man sig en mäklare som sedan skjutsar runt en till alla objekt man är sugen på. Vi var på två ställen. Ett helt ok ”kan väl bo här”-ställe och ett ”AVLIDER om jag ej får leva mitt liv här”-ställe. Dock hade den sistnämnda mycket sämre läge än den första. Men vi ska se två till innan vi bestämmer oss helt.

Idag har vi suttit inne i lägenheten hela dagen. Vaknade av att sängen SKAKADE pga fönstret precis bredvid darrade av att det blåste så mycket. Det regnade som om man glömt kranen i duschen på och blixtrade massa så det kändes bara vettigt att stanna inne. Så jag har passat på att skriva tre av sex artiklar till tidningen FRIDA. GUD vad jag saknat att frilansa. Det är verkligen det absolut roligaste att jobba med. När skolan är klar ska jag försöka ta mig an lite mer uppdrag!

Var för övrigt i mataffären och kom på mig själv att LE stort när jag såg att de hade både Wasa knäckebröd och Arla-ost???? Bästa som hänt mig helt seriöst. Så ska äta det plus cocopops till någon film nu då jag sett klart Orange is the new black.

Vad gör man för övrigt med livet när man sett klart OTNB???

Kan man fortsätta leva??

Hur ska man kunna VÄNTA med ett sånt slut???????????

Mvh *orolig*.


Laddar