Annons


Degdag i solen


Aristokrats-handduken fick hänga med (egentligen är detta Josefins, jag brukar alltid ha min med Spindelmannen på (………..) när vi varit på semester tillsammans men den här gången ville jag ha Josses så är hon med lite på resan!).

HEJ ALLA!!!

Annons

Precis som i onsdags var jag ledig även torsdagen. Och eftersom dagen innan var så himla intensiv bestämde oss för att ta en ordentlig degardag i sängen med lite häng vid poolen.

Jag vaknade till ösregn som sedan bröt upp till en blå himmel. Det går mycket bättre att sova hela nätter nu men man märker fortfarande att man inte är helt omställd. Till exempel så sov vi utan problem till klockan ett och då var vi tvungna att TVINGA upp oss för att inte helt förstöra den lilla dygnsrytm vi fått.

Jag undrar också om jag ställt om mig lite när det kommer till värmen?? Skulle ju vara GULD isåfall. Hatar ju något så obeskrivligt att svettas. För den här dagen gick det nästan utan problem.

Ok………………..var inne i AC 60% av dagen inser jag nu *gifter mig med denna GUDAGÅVA till uppfinning för övrigt*. MEN känns bara lite som att den var mer överkomlig idag? Jaja, lär ju ångra detta statement imorgon när jag ska gå i stekhet sol till skolan för att fixa mitt student pass (mitt visum som gör det möjligt för mig att stanna i landet längre än tre månader).

Nu ska jag börja min research för några roliga frilansuppdrag jag fått. Har saknat det så mycket innan då jag varit anställd för att jobba med annat!! 

Vill med dessa bilder mest påpeka till orolig skapare där hemma: kolla jag har solskydd och hatt!!! Kan bevisa detta pga fortfarande likblek efter en dag i solen ?

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar