Annons


Universal Studios


Grå men väldigt charmig utsikt från vår lägis på femtonde våningen!

Natten till onsdagen blev den första som jag sov igenom utan att vakna. SÅ skönt. Första natten sov jag två timmar och somnade om först vid sex på morgonen för att vakna vid fem på eftermiddagen. Så att sova en hel natt utan att vakna var DRÖM.

Annons

Men istället för att vakna mitt i natten av att vara för pigg vaknade jag imorse av att våra fönster, som går hela vägen från golv till tak, skakade som om någon stod på andra sidan och bankade (ok detta inser jag stryks från ”vad det kan berott på”-listan då vi bor på femtonde våningen……………..)

Ösregn och åska var tydligen det som stod på schemat för Singapore och vi som planerat att åka till Universal Studios vid Sentosa låg istället kvar och degade i sängen och åt vår standarddrulle – grekisk yoghurt med kanske livets mest sockrade flingor.

Frulle i skål vi lånat/snott från det gemensamma köket i lägisen.

Men vi hade tur – efter några timmar sprack det upp och vi hoppade in i en taxi till Universal Studios. Megastort och så himla snyggt var allt uppbyggt precis så som man tänkt sig att det skulle vara i filmerna. Det fanns även en hel del åkattraktioner men pga att jag tydligen ej är riktig människa så hatar jag ju sånt?? LÅTSAS alltid gilla det pga vill vara ”kul” men äter ju hellre sockervadd och går runt på fast mark osv.

Vattenpaus i värmen!

Efter några åk tog vi en fika på ett ställe som var vid Transformers-området och såg en av paraderna som gick förbi fiket just då. Det enda jag kunde tänka på var hur PLÅGSAMT det måste vara att ha på sig alla kostymer de hade från topp till tå i hundra tusen grader. Själv RANN det svett på precis alla delar av min kropp ?

Fika!

Eftersom mat är life köpte vi också glass i Shrek-området. Det var min absoluta favoritvärld. Älskar ju den filmen och sett den minst en miljard gånger med mina syskon!

Glass och en hel del promenerande blev det!

Jag tycker att Universal Studios var coolt och det var verkligen roligt att få lära känna lite nya personer efter lite mindre än en vecka av bara mig och Erik. Däremot så är det nog inget jag skulle göra om då det var dyrt och jag smyghatar alla former av åkattraktioner som typ inte är slänggungor. Och det värsta av allt var att det var över en timmes kö till varje grej VEM orkar det?? (Ok tydligen vi pga stod i fyra av dessa ?).

*Turisten*

Efter en heldag på Universal Studios var vi slut i benen och gick till Hard Rock Café i shoppinggallerian precis bredvid. Vi delade på en stor Nachostallrik och jag tog en Mojito. De andra beställde sedan in mer mat men då var jag redan proppmätt!

Nästa gång ska jag helt klart beställa in fajitas!


Laddar