Annons


Donken räddade oss


Donken räddade oss!

Det här kom som en räddning från himlen efter en lång dag som började med genomgång av precis allt jag kommer behöva veta om skolan. Jag fick mitt schema som mest består av tidiga mornar vilket jag gillar då jag kan få lite fritid på eftermiddagar och kvällar.

Annons

När genomgången var slut så gick jag hem (känns redan mysigt och inbott – hoppas stället vi flyttar till i början av augusti, då vi flyttar in med tre svenskar till, är lika mysigt!) och badade i poolen. Den är verkligen så fin och finns ju ej något bättre här än att svalka sig från värmen.

När vi tagit oss upp från poolen bestämde vi oss för att åka mot Gardens by the bay som ligger vid Marina Bay. Det kan på riktigt varit något av det finaste jag sett. Så himla härligt och framförallt coolt. Men något mindre härligt var att vi helt glömt bort att äta lunch på vägen dit och väl framme med kurrande magar hittar vi INGET matställe. Tillslut höll vi på att ge upp och gå iväg från allt det fina för att hitta någonstans att äta tills Mc Donalds vackra logga lös upp i våra liv en bit framför oss på vägen ?

Jag tog, as always, Chicken Nuggets med currysås och en Mc Flurry. Dock har de varken en vidare god currysås (varför är det inte samma som i Svearike kan någon förklara det??) eller Daimsmak på Mc Flurryn rip.

Åt det i och för sig ändå pga dödshungrig och Oreo-Mc Flurryn var ju (nästan) lika god som den med Daimsmak!

Efter maten köpte vi glass och gick mot Cloud Forest som är som ett stort växthus med högt i tak och ett gigantiskt vattenfall vid ingången. Första tanken var hur detta måste vara världens bästa dejtställe?? SÅ mysigt.

Vattenfallet inne i Cloud Forest!

Efter att ha gått runt hela dagen var vi helt slut och tog tunnelbanan hem. Marina Bay ligger längst bort på tunnelbanelinjen så det var en bit att åka men Singapores tunnelbanesystem är ändå så smart och framförallt svalt, så det passade oss bara bra.

Sista biten gick vi och nu känner vi väl oss lite mindre lost, iallafall när det kommer till vårt lilla område, och såhär fint såg det ut då!

Den här floden går jag längs för att komma till min skola som ligger precis bredvid den!

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar