Annons


Resan till Singapore


Min utsikt från flyget mellan Doha och Singapore!

Men guud FÖRLÅT kära fans jag är vid liv.

Har ju ej kunnat bekräfta detta på bloggen men ni som följer mig på Instagram har redan fått se en liten bit av allt so far.

Annons

Men mycket mer har ju faktiskt hänt!! Vid sex på kvällen gick flyget från Arlanda och trots att vi var där hela två och en halv timme innan gaten stängde ropade de ut våra namn i högtalaren. Trodde seriöst det bara hände personer på film?? Fick stressutslag ja ??

MEN trots det hann jag få med mig två svingoda mackor från Joe & The Juice. Vill äta där alltid men är ju omänskligt dyrt.

Köpte varsin Serranomacka och tycker den slog den med avokado jag tidigare testat, så god! I bakgrunden ser ni mitt söta passfodral i rosagrått som jag fick av mina birds hemma i Sthlm.

Hela resan gick verkligen så himla smidigt. Inga problem mer än att pannkakorna jag beställde till frulle såg ut som fuktiga tvättsvampar och att jag lyckades brutalgråta till ”How to be single” (stabil ?) så jag fick snora fram ett ”tea, please” när de kom med kvällsfikat.

Första stoppet blev Doha. Dit tog det sex timmar att åka och väl framme väntade sex till innan flyget till Singapore skulle gå. Här blev det lite jobbigt då vi blev så himla trötta och det fanns en miljard obekväma stolar och cirka 3 liggstolar (förövrigt hade de man- och kvinnostolar ????)  så vi la oss på golvet i en av sovsalarna och försökte få lite sömn innan planet skulle gå.

Nästa flyg gick bra det med och eftersom jag sovit min kanske sämsta sömn någonsin kvällen innan somnade jag på en sek när flyget lyfte och vaknade först två timmar innan landning.

Utsikten från poolkanten! Vi har verkligen hamnat på ett bra ställe – men om en månad flyttar vi vidare och jag hoppas på något lika bra.

Så nu är vi alltså framme. Det är sjukt varmt och de står på vänster sida i rulltrappor så vi har på bara några dygn irriterat möjligtvis ALLA invånare. Vi har än så länge hunnit besöka Orchard Road (en shoppinggata på över två kilometer) och Little India (där det finns billiga hak att käka på och så fina byggnader i alla färger), fått skavsår, köpt konstiga kex i roliga förpackningar i mataffären och badat i vår pool!

Min dygnsrytm är helt fucked up däremot. Sov tre timmar inatt och gick upp vid åtta för min första skoldag. Lyckades med livets rinnsvett tappa bort mig själv på den tio minuters långa prommen till skolan men hann precis i tid. Fick sån huvudvärk igår efter vår långa upptäcksfärd i staden att jag imorse klunkade i mig en hel flaska vatten. Så när jag kom till skolan fick jag en så GROV kissmage och fick gå och huka för att kunna kontrollera blåsan. Fick sedan papper med olika frågor om min mens och möjlig graviditet ???

MEN hörrni:

Har fått en vän!!!!!!!!!!!!!!!!

*rörd*

Nu ska jag klä på mig träningskläder för en ska TRÄNA i det EGNA GYMMET. Har ej satt mina fötter innanför ett gym sen -12 då jag fejkade vrickad fot en vecka innan skolans obligatoriska 5km-lopp så det skulle kännas tillräckligt äkta för att få sitta i gymmet och peta på vikter medan de andra plågades med att löpa.

Adjö.

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar