Annons


Saker jag kommer sakna något så djävulskt med Sverige


Visst, att det är jobbigt att säga hejdå till sina favvisar där hemma och behöva välja vilka kläder som får hänga med – och vilka som ödsligt får ligga instängda, ensamma och rädda (……………….) på vinden medan du är på vift. Men dessa grejer de SÖRJER man. Här är några av de sakerna iallafall jag, på riktigt, ej vet hur jag ska kunna leva utan:

Annons

kalleskaviar

KALLES KAVIAR
Mmmmmmmmm på halvhård äggula på morgonen!! FINNS det något godare?? Nej. Ops ej ihop med apelsinjuice pga smakar gnu :—–)

2128208

MARABOU
Älskar ju choklad mer än livet självt MEN något som är sådär extra jättegott är Marabous smak ”Frukt & Mandel”. Dock har jag förstått att många ej gillar denna?? ORIMLIGT pga den är gud.

kroner

LASSE KRONÉR + SMARTARE ÄN EN 5E-KLASSARE
Jag ÄLSKAR att titta på det här programet. Har på riktigt avstyrt planer på fredagskvällar för att kolla ikapp avsnitt. Kan inte förklara varför men måste ju vara MYSET i hela programmet som gror i mig. Även mycket välbehag i att se Lasse Kronér ”va crazy” med barnen när tex Ariana spelas :—-)

mellanmjolk-1-5--1-5l-arla-455

ARLA MELLANMJÖLK
Godaste som finns!!!! Till ALLT! Mamma har många gånger uttryckt sin oro till min konsumtion av mjölk men jag ser det bara som en väldigt fin kärleksrelation jag och mjölken emellan.

chokladdryck-refill-700g-oboy-1578909153

OBOY 
Har du ”slutat” med detta pga kunde inte kontrollera mig själv. Så kanske en av de få saker jag faktiskt kan klara mig utan. Men blir ju en helt annan grej nu när jag inte KAN blanda mig ett iskallt glas Oboy med bubblor på toppen och tjockt lager chokladgigg i botten. Klarar man ens det??

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar