Annons


Sista dygnet i sveariket!!


Bild 2016-06-30 kl. 22.28

När man tror någon vinkar åt en på ICA men de känner den som står bakom dig som du inte såg :———–)

Hej från min nya dator!! Älskar den så mycket och njuter av tanken att den bara är min. Den är också sådär liten och söt så jag känner på mig hur SMIDIG jag kommer se ut på nya skolan när jag drar upp min lelle dator ur det rosa fodralet jag fått av skaparen.

Annons

Nu är det verkligen inte lång tid kvar. Inte ens ett dygn. Jag känner mig lugn och inte alls så nervös som jag brukar vara inför resor men inser att jag nog helt enkelt inte kan ta in hur länge vi faktiskt ska vara där. Åt sushi med pappa idag och efter maten bjöd han på mjölkchoklad och jag inser……………JAG KOMMER INTE FÅ ÄTA DET PÅ ETT ÅR???? Paniken kom och fler saker radades upp i mitt huvud. Kaviar (mmmmm på halvhård äggula!!), hönekaka, kexchoklad, Marabou och ARLA MJÖLK???

<////3

Sörjer.

Men som en liten tröst åt vi jordgubbar och vaniljglass till efterrätt som en liten sista bit av svealandet innan vi drar. Vi passade också på att kolla på Google Maps vart vi kommer bo, ni vet med street view, och allt såg så fint ut. Vi kommer till och med bo precis i närheten av en fin park och jättenära min skola (första månaden för sedan ska vi flytta till en mer långvarig lägis).

Annars har jag nog gjort allt. Ska köpa ett lås till min väska eftersom mamma berättat cirka en miljon skräckhistorier om hur det gått illa för folk som INTE HAR LÅS PÅ VÄSKAN!! FÄNGELSE!!! SKAMM!!! :———) Men förutom det är nog allt gjort. Sa hejdå till Misse, mammas katt, idag och gjorde så ont i hjärtat?? Grät även lite när jag åkte förbi det kanske fulaste centrumet som någonsin funnits ute där jag växt upp enbart pga extremt blödig över att lämna saker?? Nåväl kommer ju tillbaka får en tänka!!

Nu ska jag försöka slappna av lite. Har varit lite på spänn med all packning eftersom jag blir så nervo att den ska vara för tung/glömmer nåt eller så. Så ska gosa ner mig i bäddsoffan jag och Erik sover i hos hans föräldrar inatt för sista gången på detta år!!!


Laddar