Annons


Sista fixet innan take off


Fladderbyxor och fladdertopp i sommarvärmen!

Såhär såg jag ut när jag strosade runt på stan igår. Älskar de här skorna då de kan vara de enda i hela detta liv som ej gett mig skavsår?? Köpte dem förra sommaren men av någon anledning hamnade de på vinden så det var inte fören nu, när jag rensade ut hela min vind och lägis inför flytten, som jag återförenades med dessa mästerverk!

Annons

Kom på i detta nu att jag kanske borde införskaffa mig fler sådana här skor då jag kommer vara i ett 30+ land från och med fredag. Men istället har jag packat ner tjocktröjor och sneakers…………………hur lyckas jag. Men köpte ett par nya söta shorts igår som iallafall känns somriga och luftiga. Tillåter vädret ska jag ha på mig dem ikväll när jag ska äta middag med mina friends.

Men innan det ska jag försöka få över allt från mina gamla datorer till mina hårddiskar. Har verkligen en miljon bilder som jag gör cirka noll med. Så ska nu bevarar dem som mina bebisar genom att  bädda om dem och klappa godnatt i sin trygga lelle bur. Sen är det dags att gå över till min nya dator som kommer funka utan att ha sladden i och som ej har en stor spricka i musplattan mmmmmmm.

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar